PODIUM 'S AVONDS

woensdag 29 maart 2017 om 20u15

STEVEN GOEGEBEUR / TOM COOLS / JAN RAEYMAEKERS / PETER HENS / JEROEN VERDICK
COMEDYLAB: COMEDY IN DE KEMPEN

Uitverkocht

Dit Comedylab staat in het teken van comedy in de Kempen! We geven ruimte aan lokale talenten en sluiten af met de beste comedian die de Kempen rijk is: Steven Goegebeur! Een unieke kans om deze teddybeer uit Heist-op-den-Berg nog eens in een kleine setting aan het werk te zien. Zijn passages in het café tijdens onze comedy nights zijn memorabel. Steven heeft beloofd hieraan een vervolg te breien!

Met Jan Raeymaekers, Janaxie voor de vrienden, is eindelijk de eerste Geelse stand-up comedian van de jonge generatie opgestaan. Na een passage tijdens de eerste Humorklas van Radio 2, acht Jan de tijd rijp om zijn thuisstad te veroveren!

Peter Hens is een mens. Zo'n enthousiast exemplaar, vol goesting. Een pallieter, met een zorgeloze ziel. Of toch, dat probeert hij te zijn. Als een moderne ontdekkingsreiziger trok Peter de voorbije jaren de wereld rond. Hij keerde terug met een rugzak vol verhalen en een Russisch lief. Om uiteindelijk te belanden op zijn favoriete bestemming, het podium. Peter is een vreemdeling in comedyland, maar pas op want hij heeft een gitaar. En hij drinkt al eens graag een trappist of tien. Wees welkom vrienden, zet u in de ronde en geniet van deze simpele jongen uit de Kempen. Uw diepste wens, Peter Hens.

Jeroen Verdick, opgegroeid in Vosselaar en wonend in Turnhout, staat nog maar enkele maanden op het podium, maar wist meteen door te stoten naar de halve finale van Humo's Comedy Cup 2016. Dat financieel consultants ook beschikken over een nodige portie humor komt deze jonge twintiger jullie bewijzen!

MC van dienst is Tom Cools. De rest van de affiche vullen we later in!

Online

http://www.stevengoegebeur.be

Prijzen

Toegang: 14,00 EUR
Vriendenprijs: 10,00 EUR

Zaal

Café de Werft

Thema

Comedy

 

Verken de website