PODIUM 'S AVONDS

vrijdag 31 maart 2017 om 20u15

AN NELISSEN
DE GELUKSMONOLOOG (THE FIRST FINAL FAREWELLTOUR)

Uitverkocht

An Nelissen stopt ermee! Ze staat reeds meer dan 45 jaar op de planken, waarvan 21 jaar met soloshows. Om al die voorstellingen te spelen, legde ze ongeveer 1 miljoen 676 duizend kilometer af. Om het af te leren, maakt ze nog één show. Bij wijze van afscheid aan het leven “on the road”. An wil doen, waar de Rolling Stones niet in slagen: stoppen op een hoogtepunt.

An vroeg aan honderd mannen & vrouwen waar ze het meest naar verlangen in het leven. Drieënnegentig van hen antwoordden eenvoudigweg: “Geluk”. Maar blijkbaar bedoelen ze daar ook allemaal iets anders mee. Voor de één is het een gezellige namiddag met de familie, voor de ander véél geld, voor weer een ander staat het gelijk aan eeuwige jeugd, of aan een goede partner. Voor haar ultieme solovoorstelling gaat An Nelissen het gevecht aan met al die waanbeelden over ‘het geluk’ en tegelijkertijd vraagt ze zich af of er eigenlijk nog redenen zijn om gelukkig te zijn.

Met haar monologencyclus bouwde An sinds 1997 een trouw en bijzonder breed publiek op. Op herkenbare situaties bouwt zij rake observaties en biedt de mensen in de zaal ook troost voor de problemen waar ze zelf mee te maken hebben. Wie haar ooit bezig zag, blijft fan van haar tomeloze energie en haar unieke vertelstijl, die een prachtig evenwicht produceert tussen theatrale momenten en pure stand-up comedy.

Online

http://www.annelissen.com/

Prijzen

Toegang: 18,00 EUR
Vriendenprijs: 14,00 EUR

Zaal

Schouwburg

Thema

Comedy

Multimedia

 

Verken de website