PODIUM OVERDAG

Tickets

maandag 15 mei 2017 om 14u00

BOMA ON THE ROCKS
GEANNULEERD DIMPNA'S DANCE PALACE

Marijn Devalck was amper veertien toen hij werd ontdekt tijdens Humo’s Talentenjacht. Vanaf dan maakte hij als Marino Falco een blitzcarrière, tot mei ’68 alles in elkaar deed storten en Marijn genoeg kreeg van de showbizz. Op aandringen van vrienden schreef hij zich toch in aan het Koninklijk Muziekconservatorium in Brussel waar hij, een beetje tot zijn eigen verbazing, een eerste prijs toneel haalde. Lesgevers omschreven hem als een natuurtalent.

Vijfentwintig jaar geleden stapte hij in de rol van Balthasar Boma en sindsdien is er niemand in Vlaanderen die Marijn Devalck niet kent. Zijn liefde voor het zingen bleef en intussen kennen we Marijn Devalck ook als de klassevolle zanger en muzikant van producties als Art Bécaud en Dean Martin Tribute. Maar voor Dimpna’s Dance Palace kruipt hij nu in de huid van zijn alter ego: BOMA on the ROCKS. De sponsor van FC De Kampioenen kan niet alleen worsten draaien en vrouwen versieren maar is evengoed een begenadigd zanger die weet wat ambiance maken is. Zo zag u Boma nog nooit, mijn gedacht!

Boma’s repertoire bevat wel zestig nummers, uit alle perioden, voor alle leeftijden, hij zingt alle genres en in vele talen - ook instrumentaal. Rock and Roll, Vlaamse volksliederen en meezingers ... oftewel, alle bekende jukeboxhits! Live met vier muzikanten zorgt deze topentertainer voor de grootste ambiance en maakt hij van Dimpna’s Dance Palace één groot meezing- en dansfestijn.

Doelgroep

Senioren

Prijzen

Toegang: 12,00 EUR
Vriendenprijs: 8,00 EUR

Locatie

de Waai
Werft 28, Geel

Thema

Muziek

Tickets
 

Verken de website