PODIUM 'S AVONDS

Tickets

zaterdag 25 maart 2017 om 20u15

2440 BIG BAND
SINGIN' SWINGIN' SPRING

Als wellicht oudste bigband van BelgiŽ geeft de 2440 Big Band uit Geel regelmatig een concert voor eigen publiek. Je was al eens van de partij? Dan kom je zeker terug! Het wordt weer een boeiende avond met bigband muziek van toen en nu. Je hoeft zeker geen jazzfanaat te zijn om te genieten van het repertoire van dit orkest. Twintig getalenteerde muzikanten spelen muziek van grote namen, voor de kenners Duke Ellington, Count Basie, Bert Joris, Glenn Miller, Thad Jones en Sammy Nestico, waarbij het ganse spectrum van ballades, blues over rock, funk, samba, bossa nova tot swing wordt bewandeld. Je herkent vast een aantal klassieke jazz standards die je bijna vergeten was. De vaste zangeres, het Geelse zangtalent Martine Dams verzorgt de zangnummers. Elk jaar opnieuw staat deze groep garant voor een onvergetelijke en wervelende avond waarbij het publiek steeds getuige mag zijn van unieke performances met af en toe een verrassing.

Na haar 40 jarig jubileum zet 2440 Big Band de ingeslagen weg voort met het brengen van aangename, herkenbare en genietbare bigband muziek ondersteund door informatief beeldmateriaal en een aangename presentatie: een volledig plaatje, gebracht door een groep enthousiaste en gepassioneerde liefhebbers in een professioneel kleedje.

Op 25 maart 2017 staan zij weer voor je klaar met als speciale gast: Patrick Cuyvers, podiumorganisator van het bluesfestival Blues Peer, maar zelf ook een zangtalent die aan Joe Cocker doet denken en die met zijn Hammondorgel (Hammond B-3 met Leslie Speaker) voor een aparte en ongewone toegevoegde waarde zorgt. Wederom een 2440 Big Band concert dat je niet mag missen. De muzikale leiding is in handen van dirigent Koen Minnaert.
Kom kijken en luisteren naar dit boeiend en enthousiast orkest. Ze swingen je de lente in!

Prijzen

Toegang: 15,00 EUR
Vriendenprijs: 13,00 EUR

Zaal

Schouwburg

Thema

Muziek

Tickets
 

Verken de website