TE GAST

Tickets

zondag 30 april 2017 om 16u00

VILLANELLA
20 JAAR VILLANELLA NATUURLIJK

10 jaar na de jubileumshow “Music for Clio” presenteert Villanella zich opnieuw aan het thuispubliek. De koren hebben ondertussen niet stilgezeten: met de show “Puur“ in 2012 en “Dolce Incanto” in 2013, vervolgde Villanella de ingeslagen weg. Ze behaalden in deze periode o.a. de prijs van koor en stem tijdens “Koor van het Jaar” en een Summa Cum Laude tijdens het Europese Muziekfestival voor de Jeugd in Neerpelt. Ze stonden o.m. in Flagey, Amuz, Bozar en zelfs het Sportpaleis. De Villanellakoren bleven hun roots trouw met het Kerst- en zomerconcert als jaarlijkse ankerpunten in Laakdal en omstreken.

Een concert van Villanella staat voor een totaalervaring, met aangepaste choreografieën die de stemmen nog meer doen doordringen. Daarnaast is de visualiteit (passende outfits, eenvormigheid binnen een optreden...) een belangrijke troef. Frisheid, soberheid, puurheid en emotie zijn maar enkele kernwoorden die de het koor geclaimed heeft als handelsmerk.

Hoe kunnen zij hun 20ste verjaardag beter vieren dan aan te treden in CC de werft in Geel met een nagelnieuw totaalconcert. Tijdens het eerste deel laten ze het publiek genieten van voorbije hoogtepunten in een wervelende “best off”, na de pauze nemen ze ons mee in de “natuur”, onze natuur in alle natuurlijkheid... meer verklappen we echt niet. Zorg dat je op de afspraak bent!

Online

http://www.villanella.be

Prijzen

Toegang: 15,00 EUR
Toegang kinderen: 8,00 EUR

Zaal

Schouwburg

Thema

Muziek

Tickets
 

Verken de website