PODIUM 'S AVONDS

Tickets

donderdag 23 maart 2017 om 20u00

OLYMPIC DRAMATIQUE
RISJAAR DRIE

Olympique Dramatique brengt verrassend theater dat beklijft, doet lachen, en blijft hangen. Dit keer schrijven en regisseren oer-Dramatiquers Tom Dewispelaere en Stijn Van Opstal met Risjaar Drei een adaptatie van één van de koningsdrama’s van William Shakespeare: Richard III. Het is een portret van een kleine elite die politiek reduceert tot een schaakspel in achterkamers en wandelgangen waarbij de sluwste, handigste en meest meedogenloze onder hen de macht grijpt.

De Risjaar Drei van Olympique Dramatique is een afstotelijk prematuurke. Maar één die tijdens de Rozenoorlog met hart en ziel vecht voor zijn familie en vooral zijn broer, koning Edward. De vrede die volgt na een aantal brutale, uit het valse brein van Risjaar ontsproten moorden, brengt dit afzichtelijke schepsel echter geen rust. Wel integendeel, in de klootzak wordt een gewetenloze ambitieuze honger naar macht geboren.

Met: Peter Van den Begin, Jan Decleir, Sofie Decleir, Koen De Sutter, Nico Sturm, Sanne Samina Hanssen, Marc Van Eeghem en Jonas Vermeulen
Tekst: William Shakespeare

Online

http://www.toneelhuis.be
http://www.toneelhuis.be

Prijzen

Toegang: 18,00 EUR
Vriendenprijs: 15,00 EUR

Locatie

Schouwburg CC Zwaneberg
Bergstraat z/n, Heist-op-den-Berg

Thema

Theater

In samenwerking met

Organisatie in samenwerking met CC ’t Getouw

Tickets
 

Verken de website