PODIUM 'S AVONDS

Tickets

dinsdag 14 november 2017 om 20u15

BAS BIRKER / TOM COOLS / PIET DE PRAITERE
COMEDY CAFÉ

Terug van weggeweest ons Comedy Café!

Verwacht je weer aan een mix van jong talent, gevestigde waarden met nieuw materiaal en een verdwaalde buitenlander. Vooral stand-up comedy maar ook cabaret en visuele humor kunnen aan bod komen. We schotelen je steeds minimaal vier comedians voor.

We starten met een knaller!

Bas Birker voorstellen zou in Geel niet meer moeten. De afgelopen twee jaar was hij de gastheer van Bassies Bonte Avond, nu komt Nederbelg materiaal voor zijn nieuwe show die in het voorjaar van 2018 in première gaat, try-outen. Verwacht je aan ijzersterk materiaal en compromisloze interactie met het publiek!

Piet De Praitere is bij het comedypubliek gekend als Etienne met het open verhemelte en als Dikke Gilbert de la Tourette. Hij werkte samen met Kamagurka, Freddy De Vadder en Gunter Lamoot en was te zien en te horen op Studio Brussel, Radio 1, Canvas, VT4, 2BE en de VPRO. Onlangs verscheen zijn eerste dvd Gekapt en bracht hij een boek uit waarin zijn beste oneliners van de afgelopen twintig jaar zijn gebundeld. Ondertussen kent ook het grote publiek hem als Claude Delvoye uit Bevergem en van zijn eigen programma Lookalikes op 2BE.

Tom Deacon (UK) is één van de jonge populaire comedians in het Engelse stand-up circuit. In 2007 won hij de Chortle Student Comedy Award wat hem daarna met solo shows naar het Edinburgh festival bracht en er vervolgens voor zorgde dat hij ook werd opgemerkt door radio en tv en zo eigen radio en online shows kreeg op BBC2 en BBC1 radio. Zijn Eurofan escapades op Youtube kanaal Copa90 leverde ook al miljoenen views op.
“A mighty fine comic” (The Guardian)
“With looks, confidence, charm and great material; expect other comics to lynch him.” (The Sunday Times)

Tom Cools is de MC van deze avond. Deze Kempenzoon heeft het over zijn afkomst en ergernissen. Altijd gezien in een raar perspectief, behalve voor hem. Als het publiek van diverse tv-programma's er zo goed gezind bijzitten, dan is dat dankzij het perfecte opwarmwerk van Tom Cools!


© Foto: Pieter Verhaeghe

Online

http://www.basbirker.nl
http://www.pietdepraitere.be

Prijzen

Toegang: 12,00 EUR
Vriendenprijs: 8,00 EUR

Zaal

Café de Werft

Thema

Comedy

Tickets
 

Verken de website