PODIUM 'S AVONDS

Tickets

zaterdag 21 oktober 2017 om 20u15

LA JUNGLE / S.T. CORDELL / SCHADUWLAND / ABSORB.
SURROUND, MUSIC IN 360°

Stipvoorstelling

Surround, music in 360° is de opvolger van Culture Camp. We blijven binnen de muren van het cultuurcentrum, verwijderen de tribune uit de schouwburg en plaatsen de bands centraal met het publiek errond. De afterparty is voorzien in café de Werft. Met S.T. Cordell, La Jungle, Schaduwland en absorb., treden de hipste bands van het moment – althans in onze ogen – aan!

Bereid je voor om te dansen, je hoofd te schudden en weg te dromen met S.T. Cordell. Verwacht beukende beats, repetitieve bassgrooves, psyched zang, analoge samples en synths die samen exotische Europese dansmuziek maken. De reünie van de Eindhovense analoge dansgroep S.T. Cordell, is bedoeld om je mee te nemen op een trip, je te laten gaan en te feesten! Het is dus aangeraden sneakers aan te trekken.

Het Waalse duo La Jungle houdt van herhaling. Verwacht je aan vervormde stemsamples, hakkende riffs, maffe geluiden en een groovy drum. De muziek van La Jungle drijft op een knoert van een groove. Die wordt soms zo bonkig gebracht dat de muziek dicht tegen techno aanschurkt. La Jungle brengt opzwepende rock die zich op het kruispunt van trance, krautrock, noiserock en mathrock bevindt. Muziek voor mensen die al eens vlekken op hun jeans hebben!

Schaduwland - half Geels - ontstond als een intimistisch slaapkamerproject maar groeide langzaam uit tot een volwaardige band. Het project grijpt terug naar de authenticiteit van het verleden maar verwerkt ook invloeden van hedendaagse, elektronische muziek.

Het Kempense trio absorb. brengt een golf van creativiteit in het schemergebied waarin downtempo met experimentele hiphop versmelt.
Donkere gelaagde texturen met een sprankje hoop.
Het wordt een set met dromerige collages die op tijd en stond worden wakkergeschud met zwaardere producties.


© Foto: Jekyll n Hyde

Online

http://https://lajungle.bandcamp.com/
http://www.stcordell.eu/
http://vi.be/schaduwland
http://https://www.facebook.com/absorb.band/

Prijzen

Toegang: 10,00 EUR
Vriendenprijs: 6,00 EUR

Locatie

Diverse locaties

Thema

Muziek

Tickets
 

Verken de website