PODIUM 'S AVONDS

woensdag 20 december 2017 om 20u15


IRISH CHRISTMAS, AN INTIMATE EVENING

Uitverkocht

Als de Ieren kerst vieren kan dat alleen maar uitmonden in een onvergetelijk muzikaal feest. Laat het maar aan Fergal Ó Murchú over. De grootmeester van de traditionele Ierse muziek, die al elf prestigieuze muziekprijzen in de wacht sleepte met zijn theatervoorstellingen, heeft een nieuwe kerstshow! Fergal’s muzikale talent, zowel vocaal als instrumentaal, is legendarisch. Hij brengt een ensemble met de beste traditionele instrumentalisten van Ierse bodem mee, met klassieke instrumenten als de Keltische harp, de uilleann pipes en de bodhrán, maar ook een strijkerssectie.

Irish Christmas belooft een memorabele wintershow vol vreugde, schoonheid, spirituele diepte en kracht te worden. Uiteraard ontbreken favorieten als Silent Night, The first Noël en het betoverend mooie Wexford Carol niet. Maar de liefhebbers van het Gaelic mogen zich ook verheugen op een selectie songs in de traditionele Ierse taal. Een streling voor de oren. Fergal Ó Murchú voegt met deze prachtige avond in kerststijl een nieuw hoofdstuk toe aan zijn indrukwekkende oeuvre.

Na een memorabele avond verkeer je in de mooie kerstsfeer. Een mooier begin van de kerstperiode kun je je niet wensen. Nollaig Shona Duit! Vrolijk kerstfeest!© foto bij ons niet gekend, denkt u hier rechten op uit te oefenen, neem met ons contact op via admin.dewerft@geel.be

Prijzen

Toegang: 24,00 EUR
Vriendenprijs: 20,00 EUR

Zaal

Schouwburg

Thema

Muziek

 

Verken de website