PODIUM 'S AVONDS

Tickets

vrijdag 22 december 2017 om 20u15

STOOMBOOT
NODIGT UIT

Nodigt uit is niet meer weg te denken uit het programma van de Werft. Na Jef Neve, geven we nu met Stoomboot, de eer aan jong opkomend talent om een Nodigt uit samen te stellen.

Niels Boutsen is de man achter Stoomboot. Hij won in 2011 de Nekka-kleinkunstwedstrijd en stond op het podium met mannen als Zjef Vanuytsel, Jan De Wilde en Kommil Foo. Hij is intussen vijf jaar onderweg en vindt moeiteloos zijn plaats in het hedendaagse kleinkunstlandschap.

Veel is er in die vijf jaar (niet) veranderd. Boutsen is een twentysomething met een gitaar die liedjes schrijft over de dingen die hem bezighouden. Moest hij het kunnen, zou hij een volle baard laten staan maar voorlopig hebben de kleinkunsthelden uit de jaren zestig dat streepje op hem voor.

Stoomboot en Storm, de twee eerste albums van Stoomboot, werden dagboeken over vrouwen die hij niet kon krijgen. Ondertussen is Boutsen afgestudeerd, werkt hij en heeft hij de vrouw van zijn leven gevonden. Dat zorgt voor ruimte en plaats. Ruimte in zijn leven en plaats in de zwarte doos voor andere verhalen dan de zijne. Zijn derde plaat Zwarte Doos is een plaat geworden over het wereldbeeld van Stoomboot, aangevuld met fantastische drums, keys en bas.

De gasten die zullen aantreden, maken we later bekend!


Foto: Bjorn Van Wassenhoven
Foto: Jean-Pierre Fack

Online

http://www.stoomboot.be

Prijzen

Toegang: 18,00 EUR
Vriendenprijs: 14,00 EUR

Zaal

Schouwburg

Thema

Muziek

Tickets
 

Verken de website