PODIUM 'S AVONDS

Tickets

dinsdag 13 maart 2018 om 20u15

JAN LINSSEN / TOM COOLS / RAF COPPENS / JENS DENDONCKER
COMEDY CAFÉ

Verwacht je weer aan een mix van jong talent, gevestigde waarden met nieuw materiaal en een verdwaalde buitenlander. Vooral stand-up comedy maar ook cabaret en visuele humor kunnen aan bod komen. We schotelen je steeds minimaal vier comedians voor.

Raf Coppens voorstellen is niet meer nodig. Hij behoort tot de comedypioniers in Vlaanderen. Na een uitgebreide cursus Engelse en Amerikaanse comedy kwam hij tot het besluit : het moet nog sneller, nog grappiger. En het wordt nog sneller en nog grappiger. Geen meningen, geen boodschap, geen rode draad. Enkel grappen. Sneltreincomedy. Oneliners, 6 per minuut. Imitaties. Liedjes. Op een half uur 180 keer lachen.

Jens Dendoncker won in december Humo’s Comedy Cup 2016!. Met daarmee maar liefst vier comedyprijzen op zak is het voor deze aimabele West-Vlaming tijd om de cultuurpodia in Vlaanderen te bestormen. Door mening jurylid en comedyfan geprezen vanwege zijn ”hoge aaibaarheidsfactor” en ”geloofwaardig, ijzersterk spel” brengt hij niet alleen zijn enthousiaste persoonlijkheid maar ook zijn beste grappen mee naar ons Comedy Café. Soms met een kinderlijke naïviteit, dan weer met de allure van een echte 'angry young man' brengt Dendoncker een persoonlijk verhaal. Een verhaal over het schijnbaar eindeloos geklungel dat jongvolwassenheid met zich meebrengt en de bijhorende melancholie van een vervlogen jeugd, natuurlijk doorspekt met een hoop grappen.

Jan Linssen slaakte op 23 oktober 1981 in het ziekenhuis van Maaseik zijn eerste kreetjes, nadat een dokter hem op zijn billetjes had gepetst. Sindsdien staat de mond van Jan nooit stil. Om zijn omgeving te plezieren, klom hij vier jaar geleden op een podium. En met succes. Jan treedt ondertussen zo’n 100 keer per jaar op en deelde al het podium met o.a. Wim Helsen, Philippe Geubels en Bart Cannaerts en vele anderen. Met ijzersterk nieuw materiaal verwelkomen we hem graag in ons Comedy Café.

Tom Cools is de MC van deze avond. Deze Kempenzoon heeft het over zijn afkomst en ergernissen. Altijd gezien in een raar perspectief, behalve voor hem. Als het publiek van diverse tv-programma's er zo goed gezind bijzitten, dan is dat dankzij het perfecte opwarmwerk van Tom Cools!

We voegen nog minimaal één comedian toe aan deze line-up. Updates kun je vinden op onze website!


© foto bij ons niet gekend, denkt u hier rechten op uit te oefenen, neem met ons contact op via admin.dewerft@geel.be

Online

http://www.rafcoppens.be
http://jensdendoncker.tumblr.com/

Prijzen

Toegang: 12,00 EUR
Vriendenprijs: 8,00 EUR

Zaal

Café de Werft

Thema

Comedy

Tickets
 

Verken de website