PODIUM 'S AVONDS

Tickets

vrijdag 3 november 2017 om 20u15

ANDRÉ MANUEL
DE ONZEN

Stipvoorstelling

Het is 2017. We bombarderen nog steeds moslims in het Midden Oosten.
En in de media galmt de vraag, waarom zijn ze zo boos op ons.

André Manuel gebruikt het podium precies waar het voor is bedoeld: een plek waar je de dingen onomwonden kan zeggen.

André Manuel gaat in zijn programma De Onzen op zijn eigen compromisloze wijze op zoek naar geluk. Over vluchtelingen die in ieder geval wat te doen hebben versus het marginale volk dat daar ook naar verlangt. Wars van ambitie maar toch. Als Trump de president van de Verenigde Staten van Amerika kan worden, dan mag Manuel dit programma maken.

“Satire van Manuel zoekt humor op gevaarlijk terrein.” (NRC)

“Het is lovenswaardig hoe hij actuele thema’s als moslimterrorisme en racisme onverschrokken te lijf gaat. Het zet je aan het denken.” (De Volkskrant)

“Als cabaretier begint André waar anderen eindigen. Hij verkondigt zijn verhaal op zó’n manier dat je niet meer weet wat André’s eigen standpunten zijn. Door zichzelf weg te cijferen laat hij het publiek zélf nadenken. Hij heeft een drang om te creëren. Het is een noodzaak voor hem, dat voel je en zie je aan alles als hij op het podium staat. GAAT DAT ZIENNN!!!” (Roos Reebergen)

“Elke avond actueel is zo knap.” (Twentse Courant)

“Wie goed luistert, hoort dat Manuel veel genuanceerder is dan die vlammende tirades doen vermoeden. Zijn pleidooi voor de kunst is prachtig en het lukt hem nog steeds om grappen te maken die zelfs het gruwelijkste geweld relativeren.” (Parool)

Uw programmator zag de voorstelling en plaatste het meteen op nummer één in zijn lijstje van strafste voorstellingen van het jaar! Een voorstelling die gemaakt moet worden, maar waar weinig comedians aan durven beginnen. Donker zwarte humor, niet voor gevoelige zieltjes, van deze winnaar van de Poelilfinario 2015 voor het indrukwekkendste cabaretprogramma!


© Foto: Emiel Neuderman
© Foto: Edwin Goed

Prijzen

Toegang: 16,00 EUR
Vriendenprijs: 12,00 EUR

Zaal

Schouwburg

Thema

Comedy

Tickets
 

Verken de website