PODIUM OVERDAG

zondag 26 november 2017 om 15u00

VILLANELLA / CONAMUS
CON AMORE, 30 JAAR CONAMUS

Uitverkocht

In 1987 legden enkele Oud-Berkvenbonders de eerste steen van het mannenkoor Conamus. Dertig jaar later, zingen nog steeds veertig leden uit een heel verscheiden repertorium, van klassiek tot populair.

Een grote selectie uit het liederenaanbod is van de hand van of door hem voor koor bewert repertoire van dirigent-stichter dr. Herman Matheussen. Vanuit de lijfspreuk Con Amore bracht Conamus de afgelopen dertig jaar talrijke concerten in Geel en omstreken, maar ook tot ver in het buitenland. Zeventien jaar geleden nam Herwig Maes de dirigeerstok over van Herman, maar er wordt nog steeds in dezelfde geest gewerkt. Voor de begeleiding valt het koor terug op pianist Erik Vinken.

Tijdens dit koorconcert brengt Conamus een nieuw oeuvre. Het tiener- en jeugdkoor Villanella onder leiding van An Alen zal met engelenstemmen en veel liefde -con amore- het optreden van het jubilerend koor ondersteunen.

Sopranen Cristel De Mulder en Klara Vermeer, gerenommeerd bas-bariton Kurt Gysen en eigen koorlid Trevor Moore, oftewel talenten uit eigen rangen en van buitenaf zullen de solopartijen voor hun rekening nemen.

Voldoende ingrediŽnten voor een kunstvolle namiddag in het teken van de liefde voor muziek!


© foto bij ons niet gekend, denkt u hier rechten op uit te oefenen, neem met ons contact op via admin.dewerft@geel.be

Online

http://www.villanella.be
http://www.conamus.be

Prijzen

Toegang: 13,00 EUR
Vriendenprijs: 11,00 EUR

Zaal

Schouwburg

Thema

Muziek

 

Verken de website