PODIUM 'S AVONDS

Tickets

vrijdag 2 februari 2018 om 20u15

ISOLDE ET LES BENS
ISOLDE ET LES BENS (XL) LIVE

Isolde et les Bens werd opgericht door Isolde Lasoen, bekend als drumster van o.a. Daan, Moondog en Lowrider. Isolde brengt met Les Bens naast haar eigen songs, ook een eigenzinnige keuze covers uit de Franse sixtiespop-chanson, afgewisseld met diverse Engelstalige pareltjes van vroeger en nu.

Met dit repertoire heeft ze de afgelopen jaren gestaag een niet onopgemerkte, en door het publiek zeer gewaardeerde live-reputatie opgebouwd. Isolde zingt en drumt, en wordt begeleid door een paar van haar lievelingsmuzikanten, die "toevallig" allemaal met de naam Ben door het leven gaan. In Geel worden gitarist Ben Van Camp, pianist Luk (Ben) Vermeir en bassist Ben Brunin aangevuld met 'n blazerssectie (XL) met Jo Hermans, Wietse Meys en Peter Delannoye.

Het eerste full album verschijnt in september 2017, voorafgegaan door enkele singles.

”Haar drumstel stond vooraan en centraal, maar dit is vooral ook een project waar ze zichzelf als zangeres uittest. Het kwartet speelde zo strak dat we een gedegen voorbereiding vermoedden, maar Isolde en co slaagden erin het te laten lijken alsof ze het ter plekke uitvonden. Ze amuseerden zich duidelijk. En het publiek kroop op stoelen om het kleine podium beter te kunnen bekijken. Met Isolde et les Bens hebben we er een sympathieke popgroep bij die live zijn mannetje staat." (Inge Schelstraete)© Foto: Piet Stellemans

Online

http://www.isoldeetlesbens.com

Prijzen

Toegang: 16,00 EUR
Vriendenprijs: 12,00 EUR

Zaal

Schouwburg

Thema

Muziek

Multimedia

Tickets
 

Verken de website