PODIUM 'S AVONDS

Tickets

woensdag 17 januari 2018 om 20u15

REBIRTH::COLLECTIVE

Als ensemble is Rebirth::collective al enkele jaren aan een niet onopgemerkte ontplooiing bezig. Aan de basis ligt trombonist Dree Peremans, die de uitdaging van een een relatief groot ensemble te leiden niet schuwt. Sinds het ontstaan van Rebirth::collective eind 2010 heeft deze groep al meermaals haar bestaansrecht in de Belgische Jazzscene bewezen met een Jazzlabseries tour, passages op Leuven Jazz, Jazz Middelheim en Klara in de Singel tot gevolg. Bovendien is Rebirt::collective artist in residence in de befaamde Antwerpse Jazzclub de Hopper.

De groep is in vele opzichten een uniek gegeven in het huidig muzieklandschap. Uiteraard valt de grote bezetting meteen op, maar ook in het repertoire trachtten ze altijd op originele en vernieuwende wijze naar buiten te komen. De groep bestaat naast Dree Peremans uit enkele van de meest getalenteerde jonge jazzmusici van het moment: Jos Machtel, Ewout Pierreux, Bruno Vansina, Toni Vitacolonna, Jo Hermans, Wietse Meys en Gelenaar Joppe Bestevaar.

Wat een verademing, dit album. De pure jazzliefhebber krijgt hier nog eens swing voor zijn geld, sterk aanbevolen! (Jazzmozaďek)


© foto bij ons niet gekend, denkt u hier rechten op uit te oefenen, neem met ons contact op via admin.dewerft@geel.be

Online

http://www.rebirthcollective.com/

Prijzen

Toegang: 12,00 EUR
Vriendenprijs: 8,00 EUR

Zaal

Café de Werft

Thema

Jazz

Tickets
 

Verken de website