EXPO

van maandag 25 juni 2018 tot dinsdag 26 juni 2018
14u00 - 20u00

KUNSTACADEMIE.GEEL
AFSTUDEERPROJECTEN

De laatstejaarsstudenten van de Stedelijke Academie voor Beeldende Kunst stellen jaarlijks hun afstudeerprojecten tentoon in de Halle, de exporuimte van CC De Werft.
Eind juni worden de afstudeerprojecten van de creatieve opleidingen tekenkunst, schilderkunst en keramiek getoond. Ook de afstuderende jongeren van de beeldende én digitale beeldende vorming komen aan bod in De Halle.
Deze geëxposeerde kunstwerken zijn stuk voor stuk het resultaat van een intensief en creatief leerproces, gevoed door eigen onderzoek én door het jarenlange contact met de kunstenaars-docenten van de academie.
De thema’s van de afstudeerprojecten zijn zeer persoonlijk en daardoor uiterst divers, wat een bezoek aan de tentoonstelling erg boeiend maakt voor de kijker.

Behalve in de Halle er ook in de Kunstacademie en de Schuur (Kollegestraat 118) en op het Sint-Dimpnaplein 16 werk te zien van alle leerlingen: jong en oud, eerstejaars en gevorderden, twee- en driedimensionaal in zeer diverse technieken en materialen. Een uitgelezen moment voor het geïnteresseerde publiek om kennis te maken met de resultaten van een jaar werken in de verschillende artistieke ateliers van Kunstacademie.Geel.

Online

http://kunstacademie.geel.be/

Prijzen

Toegangsprijzen wordt later bepaald.

Zaal

Exporuimte de Halle

Thema

Expo

 

Verken de website