Jan Martens bekroond met Charlotte Kôhler Prijs

Geplaatst op donderdag 21 mei 2015 door Paul Neefs

Jan Martens bekroond met Charlotte Kôhler Prijs

Choreograaf Jan Martens, wiens traject de Werft al enkele jaren volgt, valt in de prijzen bij het Nederlandse Prins Bernard Cultuur Fonds. Op 2 juli wordt hem in de Beurs van Berlage in Amsterdam de Charlotte Kôhler Prijs uitgereikt tijdens de Young Talents Awards.

Start TICKETVERKOOP

Geplaatst op donderdag 21 mei 2015 door Paul Neefs

Op zaterdag 30 mei start onze ticketverkoop. Tussen 9 en 12 uur kun je met je reserveringsformulier terecht in de Waai. Met een persoonlijk contact houden we het puur: Je geeft jouw formulier af, je stelt eventuele vragen, vertelt jouw wensen en wij verwerken. Meer moet dat niet zijn.

Wij kijken er naar uit om jou daar persoonlijk te begroeten.

Weest welgekomen.

Seizoen 2015-2016

Geplaatst op woensdag 13 mei 2015 door Roel Tulleneers

De voorstellingen voor het seizoen 2015-2016 staan online!
De brochures zijn verzonden en zullen vermoedelijk wegens het Hemelvaartweekend pas volgende week in de bussen beginnen vallen. Je kunt zowel de brochure als de reservatiefiche downloaden in de downloadsectie van de website. De ticketverkoop start op zaterdag 30 mei om 9u in de Waai!

Dagbrochure 2015-2016

Geplaatst op donderdag 23 april 2015 door Roel Tulleneers

Op donderdag 23 april werd de dagbrochure 2015-2016 voorgesteld. In het oog springen de concerten van Erik, Sanne en Maartje Van Neygen, Berdien Stenberg, Dana Winner en het Kempisch getinte Nieuwjaarsfeest voor senioren. Maar het is niet alleen muziek dat de klok slaat, er is ook ruimte voor humor met Ooit Gewist en Yolo! van comedian Piv Huvluv. Ook de Geelse verenigingen zijn weer zwaar vertegenwoordigd. De dagbrochure ligt beschikbaar in de Werft en valt in de bus bij bezoekers van de dagvoorstelling van de afgelopen twee seizoenen. Ticketverkoop voor deze voorstelling is al gestart, zij het voorlopig alleen aan de balie en telefonisch (014 56 66 66). Op de seizoensbrochure is het nog wachten tot 13 mei.


Seizoen 2015-2016

Geplaatst op vrijdag 17 april 2015 door Roel Tulleneers

Cultuurcentrum de Werft Geel lost een eerste lading namen voor het volgende seizoen. Jef Neve, Kommil Foo, Daan, HETPALEIS, Yevgueni, Bert Gabriëls, Natascha Pire, Wim Opbrouck, Ann Van den Broek, Studio Orka, Michael Van Peel, Geert Vermeulen & Walter Poppeliers, Bruno Vanden Broecke, Lucas Van den Eynde, ’t Arsenaal en Abattoir Fermé zijn al zeker te gast in het Geelse cultuurcentrum. En Tania Van der Sanden komt zelfs drie keer langs, in drie totaal verschillende gedaantes.

Het volledige programma wordt voorgesteld in de schouwburg op woensdag 13 mei om 20u15. Deze voorstelling is gratis toegankelijk, maar reserveren via res.dewerft@geel.be of via 014 56 66 66 is noodzakelijk. De ticketverkoop voor het volgende seizoen start op zaterdag 30 mei vanaf 9u.

NIEUWSBRIEF

Vul je e-mailadres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Schrijf jezelf uit

VIDEO

alle video's

Verken de website