Uw rijk kome (SKaGeN)

Geplaatst op woensdag 19 april 2017 door Paul Neefs

Op donderdag 27 april speelt SKaGeN hun nieuwste productie in de Werft : Uw rijk kome.

Op http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/nieuws/cultuurenmedia/1.2951533 kun je een reportage over de voorstelling bekijken.

HUIS EHSAN

Geplaatst op donderdag 30 maart 2017 door Paul Neefs

In HUIS EHSAN gaat de in Geel wonende Iraanse theatermaker Ehsan Rahimi Tembi aan de slag met mensen. Hij daagt hen uit om via taal, beweging en spel hun verhalen te delen met een publiek.  Op 5 april 2017 om 20.15 uur kan je de voorstelling bijwonen die hij samen met hen maakte. Vanuit wie deze mensen zijn en wat ze willen bereiken.

Mensen komen elkaar tegen. Aan de bushalte. In het park. In het leven. Ze delen hun verhalen met elkaar. En denken na over het einde. Een einde dat een nieuw begin is.  

GRATIS inkom.

HUIS EHSAN is een warme samenwerking tussen HETGEVOLG, De Werft, Al-Arm en Dienst Gelijke Kansen Geel.
The Nylons Farewell Tour geannuleerd

Geplaatst op donderdag 9 maart 2017 door Roel Tulleneers

Het management van The Nylons heeft ons ge´nformeerd dat The Farewell Tour, vanwege ziekte van zanger Gavin Hope helaas niet door kan gaan. De zanger is geveld door een ernstige hernia waardoor hij niet in staat is om te reizen en op te treden. Het management heeft naarstig gezocht naar een passende vervanging, onder andere ex-leden van The Nylons, maar helaas is dit niet gelukt. We betreuren dit ten zeerste maar helaas is dit een situatie van overmacht. Bezoekers die tickets reserveerden worden gecontacteerd.

Aangepaste uren Balletvoorstellingen!!!

Geplaatst op dinsdag 7 februari 2017 door Nadine Stuyck

De juiste uren van de balletvoorstellingen van de Academie Muziek,Woord en Dans zijn de volgende:
vrijdag 5 mei om 19.30u
zaterdag 6 mei om 16u en om 19.30u
zondag 7 mei om 16u

Klanten die een ticket kochten met een fout aanvangsuur krijgen in de loop van de volgende weken nieuwe inkomkaarten toegestuurd per post.

Uit de biecht geklapt

Geplaatst op maandag 6 februari 2017 door Paul Neefs

Na de voorstelling Hele dagen in de bomen van Theater Malpertuis op 25 januari kon het publiek 'biechten' in De Biechtstoel van De Zendelingen. Ze konden er hun mening over de voorstelling kwijt. Met volgend resultaat:

http://youtu.be/fInwmqEq3lQ

NIEUWSBRIEF

Vul je e-mailadres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Schrijf jezelf uit

Verken de website