Nagesprek bij Heimat

Geplaatst op woensdag 28 januari 2015 door Kristel Proost

Bij Heimat op 5 februari in CC de Werft en 12 februari in CC Zwaneberg (Heist-o/d-Berg) wordt er een nagesprek georganiseerd met regisseur Freek Vielen en de acteurs. De voorstelling duurt 90. Het nagesprek is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Ivanov (Theater Malpertuis) 4 sterren!

Geplaatst op dinsdag 27 januari 2015 door Paul Neefs

De recensie in De Standaard van 26/01/2015 was bijzonder lovend. Ivanov van Theater Malpertuis, in de Werft op 26 februari kreeg 4 sterren van Wouter Hillaert. De recensie kun je lezen op http://www.standaard.be/plus/20150126/ochtend/34.

Datumwijziging!

Geplaatst op vrijdag 23 januari 2015 door Kristel Proost

Dit is wat ik mij herinner van Kaaiman: nieuwe datum: dinsdag 10 maart 2015 i.p.v. vrijdag 6 maart!

Omwille van de beschikbaarheid van een van de spelers wordt de voorstelling verschoven naar dinsdag 10 maart 2015. Het aanvangsuur blijft ongewijzigd: 20.15 uur.

Heb je tickets, neem dan contact op met de balie (014 56 66 66).

Belpop Bonanza Bis krijgt lovende persaandacht

Geplaatst op woensdag 21 januari 2015 door Kristel Proost

Jan Delvaux & DJ Bobby Ewing zetten met Belpop Bonanza Bis de rijke Belgische popgeschiedenis in de kijker. Lovende pers, fantastische recensies en zoveel meer, bezoek hun facebookpagina (https://www.facebook.com/belpopbonanza?fref=ts) en vergeet niet je ticketjes te bestellen voor hun passage langs de Werft op vrijdag 13 februari 2015.

De zevende van Javier Guzman

Geplaatst op woensdag 21 januari 2015 door Kristel Proost


Na zes adembenemende avondvullende programma`s staat Javier Guzman nu met zijn zinderende zevende voorstelling Absurd Verlicht op het podium. Absurd Verlicht is op vrijdag 3 april te zien in de Werft in Geel.

De cirkel is rond, het verleden geweest. Is de jacht op `t nieuwe, verfrissende al beslecht? Is alles al van alle kanten belicht? Welnee, dat zou absurd zijn! Javier Guzman, een van de bekendste cabaretiers van Nederland, is nog maar net begonnen. Zijn grote talent is dat hij zelfs uit de meest ontluisterende details humor weet te brengen, aldus De Telegraaf.

Met zijn nieuwe
verfrissende, lachwekkende en verbazend goede show beleef jij gegarandeerd een geweldige avond. Deze voorstelling mag jij niet missen, dat zou absurd zijn!! Bestel snel je kaarten voordat jij te laat bent!

NIEUWSBRIEF

Vul je e-mailadres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Schrijf jezelf uit

VIDEO

alle video's

Verken de website