locatiewijziging

Geplaatst op woensdag 22 oktober 2014 door Kristel Proost

Ondanks eerdere aankondigingen zal de Platte Kwis op vrijdag 14 november niet doorgaan in de fuifzaal van de Waai maar in de Spektakelzaal van CC de Werft.

Tickets beschikbaar!

Geplaatst op woensdag 15 oktober 2014 door Kristel Proost

Op zaterdag 25 oktober speelt 't Arsenaal De handen van Fatma in de Werft. Een theatervoorstelling naar aanleiding van vijftig jaar Marokkaanse migratie in BelgiŽ. Hoewel de voorstelling reeds lange tijd uitverkocht is, zijn er tickets teruggekomen. Grijp je kans en reserveer je tickets.

Datumwijziging 'Rosas danst Rosas'

Geplaatst op dinsdag 7 oktober 2014 door Paul Neefs

De dansvoorstelling Rosas danst Rosas op 19 december 2014 in CC Zwaneberg in Heist-op-den-Berg wordt verplaatst naar woensdag 3 december 2014.
Een van de danseressen is geblesseerd en haar vervangster is op 19/12 niet beschikbaar. Daarom de datumwijziging.

Mensen die al een kaartje kochten/reserveerden ontvangen nog een brief.

Gezocht: een fijne collega!

Geplaatst op maandag 6 oktober 2014 door Kristel Proost

één voltijds technieker
 cultureel centrum (M/V)

(niveau D1-3- vervangingsverband)

 

Je staat in samen met je collegaís voor de technische ondersteuning van de programmatie en de werking van het Cultureel centrum.

 

Jouw profiel

-         Je bent in het bezit van een functiegericht lager secundair diploma

-         OF functiegericht getuigschrift VDAB + 1 jaar relevante beroepservaring

-         OF 4 jaar relevante beroepservaring

-         Bereid zijn te werken volgens flexibele uren, ook nacht- en weekendwerk

-         slagen in de mondelinge proef na een eerste screening op basis van cv

-         niveau Nederlands : goede kennis noodzakelijk, sprekenWat bieden wij

- een salaris tussen 1782,64 euro bruto per maand bij 0 jaar ervaring en 2058,75 euro bruto per maand bij 10 jaar ervaring (er kan maximum 10 jaar nuttige ervaring in de privé-sector in rekening gebracht worden)

- contracttype : vervangingscontract ikv ziekte

- soort dienstverband : contractueel

- fietsvergoeding, trein- of busabonnement, maaltijdcheques

 

Solliciteren

Stuur uiterlijk op 13 oktober 2014 je sollicitatiebrief, een recent CV, een kopie van je diploma en een uittreksel uit het strafregister aangetekend op aan het college van burgemeester en schepenen, Werft 20 te 2440 Geel of geef dit tegen ontvangstbewijs af aan de onthaalbalie van Stad Geel.

Sollicitaties per mail worden niet aanvaard.

 

De selectie bestaat uit een mondeling gesprek op maandag 20 oktober 2014. Op basis van de cvís wordt er door de selectiecommissie een eerste screening gedaan.

Meer informatie over deze functie kan je opvragen bij de personeelsdienst van het stadsbestuur op het nummer 014/56.61.30 of via personeelsdienst@geel.be . De functiebeschrijving vind je op www.geel.be. 

 

Bij Stad of OCMW Geel worden kandidaten geselecteerd op basis van hun competenties en eventueel diploma en wordt geen onderscheid gemaakt op basis van leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geloof, handicap of nationaliteit.

Programmawijziging: Debademba vervangt Mokoomba

Geplaatst op zondag 5 oktober 2014 door Paul Neefs

CC Zwaneberg (Heist-op-den-Berg) moet spijtig genoeg het concert van de Zimbabwaanse groep Mokoomba annuleren. De groep ziet het na een vrij succesvolle Amerikaanse tour groot en heeft haar Belgische management laten weten dat ze de Europese tour in het najaar (4 concerten in BelgiŽ, twee in Duitsland en 1 in Nederland) niet wil spelen aan de afgesproken voorwaarden.Noch het management, noch de concertorganisatoren willen ingaan op hun veranderde eisen. Het concert van Mokoomba werd dan ook geannuleerd.

Omdat dit concert een samenwerking is met 11.11.11. Heist-op-den-Berg en omdat Zwaneberg u een fijne avond vol Afrikaanse pop- en wereldmuziek hebben beloofd hebben ze intussen Debademba (Burkina Faso / Mali) vastgelegd als vervanging. Debademba betekent `grote familie` in het Bambara en de kern van deze familie zijn de vingervlugge gitarist Abdoulaye Traoré (Burkina Faso) en de zanger met gouden stem Mohamed Diaby (Mali). Hun opzwepende mix van funky Afrikaanse beats en stevige rock staat garant voor een spicy live performance.

De datum, 8 november 2014, blijft behouden.


Mensen die al een ticket kochten/reserveerden ontvangen nog een brief.

NIEUWSBRIEF

Vul je e-mailadres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Schrijf jezelf uit

VIDEO

alle video's

Verken de website