Freek Vielen valt in de prijzen!

Geplaatst op zaterdag 20 december 2014 door Paul Neefs

De Nederlandse toneelschrijver Freek Vielen heeft op 29 november 2014 tijdens Dramaastricht voor zijn stuk Dracula de Taalunie Toneelschrijfprijs 2014 gekregen.

Dracula (De Tijd) speelde vorig seizoen in de Werft. Freek Vielen schreef ook de tekst van Heimat, een voorstelling die op 5/2/2015 op het programma staat. En niet te missen zoektocht van een stel getalenteerde dertigers naar de (levens)verhalen van hun ouders en grootouders. Een beklijvende theaterervaring. 
Heimat werd geselecteerd voor Circuit X.

Prettige feestdagen

Geplaatst op vrijdag 19 december 2014 door Kristel Proost

Balie gesloten op 15/12

Geplaatst op zaterdag 13 december 2014 door Kristel Proost

De balie zal uitzonderlijk gesloten zijn op maandagnamiddag 15 december 2014. Koop je tickets online!

Locatiewijziging!

Geplaatst op vrijdag 12 december 2014 door Kristel Proost

Het trio Sofie Vanden Eynde, Clare Wilkinson en Moneim Adwan verenigen in Divine Madness Engelse lute-songs, Arabische en hedendaagse muziek. Muziek als een universele kracht die vooral wil ontroeren. Het concert op 30/1/2015 wordt van locatie gewijzigd. De nieuwe locatie: Lakenhal - Grote Markt z/n, 2200 Herentals.

Tickets beschikbaar!

Geplaatst op donderdag 11 december 2014 door Kristel Proost

Frank Vander linden nodigt uit, een uniek concert met special guests Steven De bruyn, Yumika Lecluyze, David Poltrock, Walter Broes en Chantal Acda. Het concert op zaterdag 20 december 2014 was dan ook al heel snel uitverkocht. Een extra concert op vrijdag 19 december was een antwoord op het succes. In de aanloop naar het concert zijn er nog enkele tickets vrijgekomen voor de voorstelling op 20 december ek. Mis deze unieke concerten niet en boek je zitje. Er zijn nog tickets beschikbaar voor beide concerten. Voorkeur voor zaterdag? Wees er dan snel bij.

NIEUWSBRIEF

Vul je e-mailadres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Schrijf jezelf uit

Verken de website