Extra voorstelling Barbara Dex nodigt uit

Geplaatst op maandag 29 juni 2015 door Roel Tulleneers

Op algemene aanvraag organiseren we een extra voorstelling van Barbara Dex nodigt uit op donderdag 17 december. Deze voorstelling gaat onmiddellijk in verkoop. De kans bestaat dat een enkele gast niet aanwezig kan zijn, maar deze zal dan gelijkwaardig vervangen worden! Maar daarover later meer.
Info en tickets: http://www.dewerft.be/kalender/kalenderitem_fiche.asp?voorstelling=2711

Sabine Molenaar

Geplaatst op vrijdag 26 juni 2015 door Paul Neefs

Het Brusselse dansgezelschap Peeping Tom wint met 32 rue Vandenbranden een Olivier Award in de categorie Best New Dance Production. De Laurence Olivier Awards worden beschouwd als de meest prestigieuze Britse theaterprijzen. Sinds 1976 bekroont de Society of London Theatre op jaarlijkse basis voorstellingen en artiesten die te zien waren op een van de Londense podia en een blijvende indruk nalieten.
En wie danste mee in die voorstelling? Inderdaad Sabine Molenaar, die op 8 oktober 2015 haar solovoorstelling Touch me brengt in de Werft.

IMPULS opnieuw Ambassadeur Hedendaagse Dans in Vlaanderen!

Geplaatst op vrijdag 26 juni 2015 door Paul Neefs

Op 22 maart 2015 won Impuls Company uit Geel met Little Dram(m)a voor de derde keer al de titel Ambassadeur Hedendaagse Dans in Vlaanderen. Een dikke proficiat aan dansers en choreografe.
Het volledige artikel lees je op http://issuu.com/danspunt/docs/dans_2015-2
Op zondag 14 februari 2016 kan je hun nieuwste creatie, Dansproject 15 zien in de Werft: http://http://www.dewerft.be/kalender/kalenderitem_fiche.asp?voorstelling=2664

Basiscursus choreografie: dans maken

Geplaatst op vrijdag 26 juni 2015 door Paul Neefs

Basiscursus choreografie: dans maken

met Sarah Bostoen, Filip Van Huffel, Ugo Dehaes en Ula Sickle

WISPER, Danspunt en STUK stellen een intensieve basiscursus choreograferen voor. Je leert in deze opleiding dans te maken vanuit de basisprincipes van choreografie.

6 zondagen en 1 weekend tussen 29/11/2015 en 20/03/2016 in Leuven.

Je leest er alles over via http://http://www.danspunt.be/activiteiten/basiscursus-choreografie.

Theaterfestivalselectie in Geel

Geplaatst op zondag 21 juni 2015 door Paul Neefs

Tijdens het voorbije seizoen kon je twee voorstellingen die geselecteerd werden voor Het Theaterfestival 2015 in de Werft zien: KRIEP (4hoog) en AH HA (Lisbeth Gruwez/Voetvolk). Ook tijdens het komende seizoen staan er twee geselecteerde voorstellingen op het pogramma: TORNAR (Seppe Baeyens/Ultima Vez) en LIEFDESVERKLARING (fABULEUS). De 5 geslecteerde producties voor CIRCUIT X worden door 't Pact geprogrammeerd in de regio: A REASON TO TALK in de Werft; THE LOVER in de Warande, HET WEISS-EFFECT in 't Schaliken, A PIECE OF TIME in Zwaneberg en TO BREAK - THE WINDOW OF OPPORTUNITY in 't Getouw.

Je leest er alles over in het programma.

NIEUWSBRIEF

Vul je e-mailadres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Schrijf jezelf uit

VIDEO

alle video's

Verken de website