Under The Streetlamp

Geplaatst op woensdag 12 november 2014 door Kristel Proost

Het concert The greatest hits of the '50's, '60's & '70’s van Under The Streetlamp op 18 januari 2015 wordt helaas geannuleerd. Heb je reeds ticketjes voor het concert, neem dan contact op met de balie.

de Werft maakt de brug

Geplaatst op vrijdag 7 november 2014 door Kristel Proost

Wegens Wapenstilstand is de balie van de Werft gesloten op maandag 10 en dinsdag 11 november. Reserveer je tickets online.

De Borgia's in Geel

Geplaatst op donderdag 6 november 2014 door Paul Neefs

Op 30 november speelt Toneelgroep NUNC de marathonversie van De Borgia's. Regisseur Benjamin Van Tourhout vertelde er meer over in Café Corsari. Bekijk het fragment op http://youtu.be/z1oS1A18HmE, via www.dewerft.be of www;toneelgroepnunc.be.

William Boeva trakteert

Geplaatst op dinsdag 4 november 2014 door Kristel Proost

Lachen doe je niet alleen! Met zijn volle 1m37 aan linkerzijde en 1m42 aan de rechterkant is William Boeva de grappigste dwerg der Lage Landen. Met een mond groter dan ’s mans gestalte geeft William Boeva als een ware stand-upper zijn klare kijk op de wereld. 

William Boeva deed reeds de Geelse harten smelten en liet je bulderen van het lachen met zijn eerste avondvullende show Megalomaan, die in de Werft in première ging. Omdat je er niet genoeg van kon krijgen en de kaartjes als brownies van de hand gingen, waren we zelfs genoodzaakt om Boeva terug te roepen voor een extra voorstelling van Megalomaan in de Werft. Van een overweldigend succes gesproken.

Op maandag 8 december ’14 om 20u laat komiek William Boeva de grond onder de Werft opnieuw daveren. En wel speciaal, exclusief en GRATIS voor onze vrienden. Tijdens een try-out van een gloednieuw tv-programma brengt William zijn tien leukste humoristische film- en tv-fragmenten aan een select publiek. Wil jij deze try-out mee beleven? Dat kan! Deze show zal gefilmd worden! Het gaat om een try-out, het prille begin van een tv-format met live publiek. De beelden zullen gebruikt worden voor een Eyeworks-productie.

Let wel het aanbod is uitsluitend voor Vrienden van de Werft seizoen 2014-2015. Heb je nog geen vriendenkaart. Koop hem dan nog vandaag via de balie of www.dewerft.be. Een vriendenpas staat op naam en is dus persoonsgebonden. Voor € 11 per persoon biedt de vriendenkaart je nog een gans seizoen tal van voordelen.

Heb je al een vriendenpas, bel dan naar 014 56 66 66 of mail naar res.dewerft@geel.be en vraag je vrijkaart aan met vermelding van je vriendenpasnummer. Let op: slechts één vrijkaart per vriendenpas. Vol is vol!

Praktische info:
Wanneer: maandag 8 december 2014
Aanvang: 20u00
Waar: theaterzaal CC de Werft Geel

Inkom: GRATIS – uitsluitend voor vrienden van de Werft seizoen 2014-2015

Balie gesloten op Allerheiligen

Geplaatst op donderdag 30 oktober 2014 door Kristel Proost

De balie zal gesloten zijn op zaterdag 1 november 2014. Reserveer je tickets online.

NIEUWSBRIEF

Vul je e-mailadres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Schrijf jezelf uit

VIDEO

alle video's

Verken de website