Della Bosiers vervangt Liesbeth List

Geplaatst op donderdag 21 september 2017 door Nadine Stuyck

Ode aan Ramses Shaffy op 27/10/2017

Met heel veel spijt moeten we  jullie melden dat Liesbeth List omwille van gezondheidsredenen niet kan deelnemen aan de voorstelling zing-vecht-huil-bid-lach-werk-en-bewonder op 27/10/2017.


Het management besliste om de productie toch te laten doorgaan, uiteraard met Jelle Cleymans en met Bert Verbeke. Deze namen waren al eerder bevestigd.


Liesbeth vervangen is onmogelijk, maar er is toch een aangepast programma gemaakt waardoor het eerbetoon aan Ramses met veel respect zal gebracht worden.


Della Bosiers nam destijds een duet op met Ramses en deed ook talloze optredens met hem samen.
Della heeft Ramses persoonlijk zeer goed gekend waardoor de verhalen ook uit eerste hand komen.


Naast Della zal er ook nog een gastartiest extra op het podium verschijnen.
We hebben getracht om een jonge artieste mee te nemen die een onwaarschijnlijke liefde heeft voor het repertoire van Ramses en ook een link heeft/had met Liesbeth List of Ramses.


Bij de voorstelling die bij ons geprogrammeerd staat, zal dit Riet Muylaert (JackoBond) zijn.
De reden daarvoor is heel simpel en laten we Riet zelf met haar eigen woorden vertellen.


Pas afgestudeerd mocht ik als jong veulen naast Grand Dame Liesbeth List op de planken staan.  Hoe ze elke keer met zoveel overtuiging “Heb het Leven Lief” zong, als je weet wat ze allemaal heeft meegemaakt, gaf me elke keer opnieuw een krop in de keel.  Zoveel hoop op een podium had ik nog nooit gezien. Al zingt Liesbeth List een simpele “lalala”, ze neemt het hele leven mee in haar stem.  Een muze.  Niet alleen voor Shaffy.  Dankje Liesbeth..


 En Shaffy.. op cruciale momenten van mijn carrière was hij erbij.  Ik slaagde voor mijn toelatingsproef op Studio  Herman Teirlinck dankzij het lied “We zullen Doorgaan”.  Ik won het één-programma “Zo Is Er Maar Eén” dankzij “Laat Me”.  Hij zit in mijn leven verweven. En hoe.  Dankje Ramses..


Wij zijn er van overtuigd dat het programma met Della, Jelle, Bert en Jackobond een volwaardige vervanging zal zijn.


NIEUWSBRIEF

Vul je e-mailadres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Schrijf jezelf uit

VIDEO

alle video's

Verken de website