Ticketinfo

AANVANGSUREN VOORSTELLINGEN

Voorstelling : 20u15

Familievoorstelling : 14u30

Dagvoorstelling : 14u

OPENINGSUREN BALIE

dinsdag tem vrijdag:
van 10u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u00

zaterdag: van 10u00 tot 12u00

maandag is de balie gesloten

Ticketinfo en betaling


In deze rubriek :

Start verkoop tickets

Onze ticketverkoop start dit jaar op zaterdag 28 mei 2016 van 8u tot 12u. We nemen zowel de bestelfiches van ‘de vrienden van de Werft’ als reservaties van losse tickets in ontvangst in zaal de Waai (naast Cc de Werft).
Telefonische reserveren, via e-mail en per post kan vanaf dinsdag 21 juni 2016.
Telefonisch reserveren kan op het nummer 014 56 66 66 of via e-mail: res.dewerft@geel.be.

De Online-verkoop start op dinsdag 28 juni 2016. Voor het toesturen van tickets rekenen we 1,50 euro verzendingskost. Vanaf dit seizoen bieden we de mogelijkheid om je online bestelde ticketjes thuis te printen. Print je je ticketjes zelf, dan worden hiervoor uiteraard geen kosten aangerekend.

 • Reserveer je telefonisch, aan de balie of per mail meer dan tien dagen voor de voorstelling, dan ontvang je van ons een factuur die binnen de tien werkdagen betaald moet worden:
  • contant, met bancontact of met cultuurcheques aan de balie.
  • per overschrijving op rekeningnummer BE42 7310 3537 4154 van AGB Cultuur, Werft 32 te 2440 Geel
  • tot veertien dagen voor de voorstelling krijg je, na ontvangst van je betaling, de tickets thuis toegestuurd. Hiervoor rekenen wij een verzendingskost van 1,50 euro aan.
 • Reserveer je minder dan tien dagen voor de voorstelling, dan liggen de tickets voor je klaar aan de balie. Ten laatste een half uur vóór de voorstelling moeten ze worden opgehaald.
 • Je kan ze contant, met bankkaart of met cultuurcheques aan de balie betalen. Als je de kaarten niet tijdig afhaalt, zullen ze worden doorverkocht. Onbetaalde reserveringen vervallen automatisch na tien dagen.

Hoe tickets reserveren

Vanaf zaterdag 28 mei 2016 om 8u, kan je je bestelformulier afgeven aan de balie van de Werft.

 • Zorg ervoor dat alle rubrieken (vriendennummer, naam, adres, geboortedatum...) duidelijk zijn ingevuld.
 • Per gezin vul je één formulier in. Koppels, al dan niet met kinderen, wonende op hetzelfde adres, kunnen hun reservering op één fiche binnenbrengen. In het geval dat je samen met anderen een voorstelling wenst bij te wonen die niet op hetzelfde adres gehuisvest zijn en naast elkaar wil zitten, vul je hiervoor het apart groepsaanvraagformulier in. Er kunnen maximaal 8 personen samenzitten.
 • Lees je factuur aandachtig na. Qua reserveringen zijn er na betaling geen wijzigingen meer mogelijk.
 • Er kunnen maximaal 8 tickets worden gekocht per gezin per avondvoorstelling. Grotere groepen die wensen te reserveren nemen contact op met de Werft.

Hoe je tickets betalen?

Na verwerking krijg je een overschrijving toegestuurd met een overzicht van alle tickets die voor jou gereserveerd werden. Kijk dit overzicht goed na voordat je betaalt op rekeningnummer BE42 7310 3537 4154 van AGB Cultuur, Werft 32 te 2440 Geel.. Na betaling zijn geen wijzigingen meer mogelijk. Per reservatie worden 1,50 EUR verzendingskosten aangerekend. Indien gewenst kan je aan de balie van de Werft contant, met betaalkaart of met cultuurcheques betalen.

Onze prijzen

Bij elke voorstelling vermelden we de ticketprijs en de vriendenprijs. Tickets mogen onder geen beding worden verder verkocht aan andere tarieven dan vermeld op het ticket. Indien dit toch gebeurt zal het ticket ongeldig gemaakt worden. Onze tarieven zijn inclusief BTW.

STIPvoorstellingen

Ben je vriend van de Werft? Dan krijg je er een gratis STIPvoorstelling bovenop. STIPvoorstellingen herken je aan het onderstaande symbool, geplaatst bij de voorstelling:

Vrijetijdspas

De vrijetijdspas biedt de mogelijkheid aan Gelenaren in een moeilijkere leefsituatie om via een korting deel te nemen aan de activiteiten van sport-, cultuur- en jeugddienst van de stad Geel. Een vrijetijdspas geeft binnen de Werft recht op 50 % korting op het losse tickettarief van de eigen activiteiten. Enkel op vertoon van een geldige vrijetijdspas aan de balie van de Werft geniet je van deze korting. Meer informatie over de vrijetijdspas krijg je bij het Permanent Armoede Overleg / Al-Arm op het nummer 014 56 73 12 of via email: rit.dams@geel.be.

Avondkassa

Eén uur voor aanvang van de voorstelling is onze balie open. Er worden dan uitsluitend tickets voor die voorstelling behandeld. Je kunt dan geen tickets voor andere voorstellingen reserveren.
Je dient je tickets minimaal 30 minuten voor aanvang af te halen. Als je je kaarten niet tijdig afhaalt, zullen ze worden doorverkocht.

Ruilen van tickets

Het omruilen van tickets voor voorstellingen is slechts mogelijk tot de dag voor de voorstelling of tot donderdag voor een voorstelling in het weekend. Omgeruilde tickets kunnen cash terugbetaald worden mits een administratieve kost van 5 euro per ticket. Of je kan ervoor kiezen om zonder toeslag een kredietlijn te openen.

 

Verken de website