Titanic Airlines

Club Jaecques
28 sep
-
29 sep
 • za 28 sep
  18:30 - 23:00
  SBS Larum, Geel
  Larum 9, 2440 Geel
  Gratis
 • zo 29 sep
  12:30 - 20:30
  SBS Larum, Geel
  Larum 9, 2440 Geel
  Gratis

Jack Dawson en Rose DeWitt Bukater reizen anno 2018 niet met de Titanic maar per vliegtuig naar New York. Hoe verandert hun relatie nu de reisduur tussen Europa en de VS drastisch is verkleind door de opkomst van de luchtvaart? Kan liefde bloeien als je zeven uur lang naast elkaar zit geprangd, zonder beenruimte?

 

'Titanic Airlines' is een hoorspel over de moderne tijd en de moderne liefde, tien kilometer boven de Atlantische Oceaan. Je vleit je een half uur lang neer in een gedemonteerde vliegtuigstoel terwijl het verhaal van Jack en Rose via een MP3-speler in je oren gepompt wordt.

 

Club Jaecques is een theater- en performancecollectief met roots in Oostende maar met de blik op oneindig. In z’n tweejarig bestaan maakte het collectief al een tiental producties, steeds contextgericht en met een bijzondere aandacht voor de rol van het publiek.

 

Praktisch: 'Titanic Airlines' staat tijdens de Werft kleurt Geel in de gang van SBS Larum, Larum 9, 2440 Geel.

Daarna landt het hoorspel tijdens de maand oktober in de foyer van de Werft. Op iedere locatie is de installatie gratis en vrij toegankelijk tijdens de openingsuren.

 Toegang gratis

 

Credits

Spel: Linde Carrijn & Younes Van Den Broeck

Tekst, spel & regie: Daan Borloo

Muziek, montage & installatie: Sam David

Foto: © Lisa Deckers