Sol Bémol

D'irque & Fien
vr 20
april
  • vr 20 apr
    19:00 - 20:00
    Schouwburg Rex, Mol
    De Rex
    uitverkocht

‘Merci de magnifier la poésie comme ça ... Vous êtes des créateurs de bonheur.' - anoniem briefje onder onze ruitenwisser - We zijn allemaal onderweg met gevulde valiezen het leven aan het beleven evenwicht is soms zoek harmonie is niet makkelijk iedereen draagt bij in zijn eigen taal. onze taal is die van het circus Sol bemol is onmiskenbaar dromerig, grappig en voor iedereen die er zin in heeft.

Gemaakt met hart en ziel door Dirk Van Boxelaere en Fien Van Herwegen d'irque & Fien Compagnie D'irque & Fien is op scène als in het dagelijks leven een complementair creatief duo. Hun voorstellingen poëtisch en ontroerend - prikkelen en kietelen de kinderlijke ziel die in eenieder schuilt.

Een koppel dat elkaar zoekt, elkaar verliest, elkaar vindt, dat hoopt met de partituren van het leven samen een concert te spelen. In duet balanceren ze van plek naar plek, van ontmoeting naar begroeting. Een reis vol uitdagingen, verrassingen, herkenbaar voor iedereen die nieuwsgierig is.

Na meer dan vijf jaar toeren met ‘Carrousel des moutons’ presenteren D'irque & Fien heel graag hun Sol bemol. Wij verrassen en ontroeren graag als beeldendragers en verwonderaars. Ons leven is ons werk en vice versa. Samen spelen maakt ons blij, net als verse frambozen uit onze tuin. Vol zin rijden we van plek naar plek, gelukkig met een hartverwarmend applaus, tevreden bij een nieuw inlaadrecord. Dankbaar dat dit we mogen spelen om te werken.

‘Merci de magnifier la poésie comme ça ...
Anoniem briefje onder ruitenwisser

Credits

Spel: Dirk Van Boxelaere - Fien Van Herwegen Regie: Dirk Van Boxelaere - Fien Van Herwegen - Leandre Ribera Techniek: Fill de Block - Nicolas Charpin Muzikale inspiratie: Alain Reubens Kostuum: Julia Wenners Alarm - Carmen Van Nyvelseel Foto: Kristof Ceulemans (White Out Fotografie) Video: Jevon Lambrechts - Eva Leyten (Les Films Invisibles)