© FroeFroe

Roodhapje

FroeFroe
wo 19 okt om 14u30 - 15u20
wo 19 okt
14u30 - 15u20

Roodkapje is deze week bij haar mama. Moeder vraagt haar een klusje te doen. Grootmoeder is een beetje ziek en negenennegentig jaar. Ze woont aan de andere kant van het bos. Roodkapje gaat haar pannekoeken en wijn brengen. Het is een hele trip door het grote bos naar Grootmoeder. Gelukkig is Roodkapje niet bang, ze houdt van dieren, vooral van Eekhoorns, Konijntjes en iets minder van Grote Boze Wolven. En wil het toeval nu dat ze juist die tegenkomt vandaag.

Roodhapje is FroeFroe ten top: een geflipt grappige en toch spannende tekst, straffe livemuziek door Nelle Bogaerts (Lili Grace) en Hanne Torfs (Fortress, Nunki, School is Cool) én sterk figurentheaterspel.

Standaardprijs: € 10
Vroegboekprijs: € 8
Standaardprijs kind: € 9
Vroegboekprijs kind: € 7

 

Vanaf 5 jaar

 

www.froefroe.be

Credits

Met Marianne Loots, Thais Scholiers, Danaé Bosmans of Annelore Stubbe en Gert Jochems als acteur-zangers, live muziek van Nelle Bogaerts (Lili Grace) en Hanne Torfs (Fortress, Nunki, Scool is Cool). Met deelname van uw eigen dansende kids op de scène maar toch vooral een heel leuke, heerlijk geflipte, super spannende muziektheaterversie van Roodhapje.
Regie: Marc Maillard - Tekst: Jan Maillard
Poppen en kostuums: Jan Maillard, Ina Peeters, Patrick Maillard en vooral Astrid Michaelis.
Decor: Gert Dupont, Jo Heijens, Marc Maillard en vooral Janneke Hertoghs.