© Vincent Voeten

Comedy Café

Vincent Voeten, Mohsin Abbas en MC Tom Cools
di 8 nov om 20u15 - 22u30
di 8 nov
20u15 - 22u30
  • di 8 nov
    20u15 - 22u30
    Geel, Geel
    Locatie wordt later nog meegedeeld

In onzekere tijden - al dan niet door een pandemie, oorlog, energiecrisis of recessie - is er nood om even alles te vergeten, te gaan zitten en te lachen, al dan niet met bespiegelingen op alles wat er in de wereld gebeurt. Het is aangetoond dat lachen gezond is voor het immuunsysteem, stress vermindert, goed is voor je conditie en ontspanning en je mooier maakt door het trainen van je gezichtsspieren wat vervolgens zorgt voor verbinding met de mensen in je omgeving. 

Het spreekt dan ook voor zich dat onze Comedy Cafés volgend seizoen niet mogen ontbreken. Net zoals afgelopen seizoen zoeken we een geschikte beschikbare locatie op die voldoet aan op dat ogenblik eventueel geldende gezondheidsmaatregelen. Verwacht je ook dit seizoen weer aan opkomend comedytalent, try-outende comedytoppers en speciale formules.

Tijdens dit Comedy Café ontvangt MC Tom Cools niemand minder dan Vincent Voeten, de winnaar van de laatste editie van Humo's Comedy Cup en Mohsin Abbas.

Vincent Voeten staat nog maar sinds 2016 op de planken, maar aan de talenten van deze Kempische politie-inspecteur valt niet te twijfelen. Met comedians Jimmy Carr en Anthony Jeselnik als voorbeeld ontwikkelde hij snel zijn eigen stijl: zwartgallige, snoeiharde jokes met een gortdroge vertelling. In 2017 schopte hij het al tot in de finale van de Lunatic Comedy Award en in datzelfde jaar werd hij als winnaar gekroond van de Utrechtse Comedy Talent Award. Er volgde voorprogramma's van Jens Dendoncker, Michael Van Peel en Alex Agnew. De absolute kroon op het harde werk kwam er in het voorjaar '22 met het winnen van Humo's Comedy Cup. 

Mohsin Abbas is een naam die niet meteen bekend in de oren klinkt en dat komt omdat je hem nog nooit aan het werk hebt gezien. Eénmaal hij op het podium staat, zorgt hij ervoor dat je zijn naam nooit meer zal vergeten. Verwacht je aan grenzeloze humor in sneltempo!

Standaardprijs: € 16
Vroegboekprijs: € 11

 

www.vincentvoeten.be