© Gunter Lamoot

Comedy Café

Gunter Lamoot, Kim Van Den Heuvel, Sjoerd Janssen en MC Tom Cools
di 10 jan om 20u15 - 22u30
di 10 jan
20u15 - 22u30
  • di 10 jan
    20u15 - 22u30
    Geel, Geel
    Locatie wordt later nog meegedeeld

Tijdens dit Comedy Café ontvangt MC Tom Cools kempenzoon Kim Van Den Heuvel, Nederlands comedytalent Sjoerd Janssen en niemand minder dan Gunter Lamoot die na een hiaat van acht jaar materiaal komt try-outen voor zijn nieuwe voorstelling The one and lonely.

Gunter Lamoot is niet voor één gat te vangen. Al 27 jaar en omnimediaal. Wie hem een label wil opkleven komt bedrogen uit. (Ook bij een tweede poging.) En wie in zijn hoofd wil kruipen, loopt er reddeloos verloren.

Kim Van Den Heuvel is een wervelende en verrassende comedian die de Nederlandse en Belgische zalen aan het veroveren is en die al meerdere comedyprijzen won. Kim stak er met kop en schouders bovenuit tijdens het Pact de Mic-traject van de Kempische cultuurcentra.

Sjoerd Janssen (NL) is een zeldzaam comedy-talent uit Nederlands Limburg met een voorliefde voor zwarte humor en harde jokes, die hij vervolgens op karakteristieke en gortdroge wijze weet te brengen. Hierdoor vraag je je als publiek af, hoe hij het voor elkaar kreeg je hier zo hard om te laten lachen.

Standaardprijs: € 16
Vroegboekprijs: € 11

© Kim Van Den Heuvel