© Johannes Vande Voorde

Marble Sounds

Marble Sounds
wo 1 feb om 20u15 - 22u00
wo 1 feb
20u15 - 22u00
  • wo 1 feb
    20u15 - 22u00
    CC de Werft, Werft 32, Geel
    Schouwburg

Marble Sounds is het vijfde album van Marble Sounds (release 7 oktober 2022). Een self-titled album dus, dat symbool staat voor het nieuwe, frisse geluid van de band. Naast de eerste singles Quiet, Never Leave My Heart en Axolotl bevat het album nog meer rijkelijk georkestreerde indie-parels. De zelf-spelende piano (of disklavier) staat er centraal, samen met het strijkersensemble van Casco Phil.

In het voorjaar van 2023 spelen ze de nieuwe songs zoals ze bedoeld zijn: met de violen en celli van Casco Phil én een disklavier. Dat levert een goed gevuld podium op met maar liefst veertien muzikanten.

Marble Sounds staat garant voor meesterlijk opgebouwde songs die betoveren met virtuoze melodieën en klanken. Met vijf studioalbums, twee MIA-nominaties, meerdere televisieoptredens en YouTube-successen met miljoenen views (Good Occasions en The Time to Sleep) is Marble Sounds intussen een gevestigde waarde in de Belgische muziekscene. Bij het grote publiek gooiden ze hoge ogen dankzij passages op Pukkelpop, een tour door China én de grijsgedraaide radiohit Leave the Light On. 

Standaardprijs: € 24
Vroegboekprijs: € 21

 

www.marblesounds.com

Onderdeel van:
Muziek