© Joke Van den Heuvel

Dansproject

Dansatelier Impuls
zo 26 feb om 19u00
zo 26 feb
19u00
  • zo 26 feb
    19u00
    CC de Werft, Werft 32, Geel
    Schouwburg

Dansproject is een initiatief van enkele choreografen om een podium te creëren voor sterke hedendaagse jongeren danscompagnies uit Vlaanderen, die werken met professionele choreografen. Voortbouwend op het succes van de vorige edities, brengt dit collectief opnieuw een sterk en gevarieerd programma met zes gloednieuwe creaties gedanst door oa Junior Company / Bornem, Compagnie Cocon / Leuven, Compagnie Arlekino / Antwerpen, Polydans / Kortrijk , deCompagnie / Lier en uiteraard onze eigen Impuls Company uit Geel met een nieuwe choreografie van Steffi Van Bokhoven.

Dansproject is ondertussen uitgegroeid tot een internationaal dansfestival, waarvan verschillende deelnemende compagnies reeds werden bekroond tot ‘Ambassadeur van de hedendaagse dans in Vlaanderen’.

We zagen andere edities ook al een groepscreatie van Helder Seabra (Ultima Vez, Eastman), een solo van Pol Van den Broek (danser bij Eastman en Ann Van den Broek), creaties van Min Hee Bervoets, Filip Van Huffel,… Door de verscheidenheid aan choreografen, is deze avond steeds zeer boeiend en afwisselend.

Standaardprijs: € 15
Vroegboekprijs: € 13

 

www.dansatelierimpuls.com

Onderdeel van:
Dans