Liedjes uit het hart: Marc Dex 75

Marc Dex, Martine Dams en Marc Stans
do 22
november
  • do 22 nov
    14:00 - 18:00
    Schouwburg

Rasartiest MARC DEX werd dit jaar vijfenzeventig jaar jong en van die 75 jaar heeft hij er meer dan vijftig op het podium gestaan.

 

De vzw Kempenshows wil deze verjaardag niet onopgemerkt laten voorbijgaan en wil de artiest een passende hulde brengen. Hiervoor wordt de hulp ingeroepen van een fantastische zangeres en enkele topmuzikanten.

 

Er wordt tijdens dit programma teruggeblikt op de jeugd van Marc Dex, op zijn glorieperiode tijdens en na de liedjeswedstrijd Canzonissima en op zijn andere carrière als uitbater van een horecazaak, waarin hij jonge artiesten ontdekte en waar zowat de hele showbusiness over de vloer is geweest. We komen ook te weten voor welke andere artiesten Marc een boontje heeft of heeft gehad.

 

Marc Dex wordt tijdens deze boeiende namiddag bijgestaan door de Geelse zangeres Martine Dams en een gerenommeerde band onder leiding van Marc Stans. Eerstgenoemde verbaasde iedereen vorig jaar met haar optreden tijdens Houden van/Griffelrock in het Antwerpse Sportpaleis. Bovendien bracht zij een prachtig album uit met de allermooiste luisterliedjes. Een namiddag vol nostalgie, ambiance en ontroering.

 

Prijs: 13€
Vriendenprijs: 9€