© Les Triadours

Retour BXL - Paris

Les Triadours
vr 12 mei om 14u00 - 15u30
vr 12 mei
14u00 - 15u30
  • vr 12 mei
    14u00 - 15u30
    CC de Werft, Werft 32, Geel
    Schouwburg

In Retour Bxl-Paris wordt het publiek meegenomen op een muzikale reis doorheen het repertoire van twee chansonniers en iconen die het Franse chanson kleur gaven: Edith Piaf en Jacques Brel.

Edith Piaf, de lyrische straatmus, zag volgens de legende het levenslicht op het trottoir van één van de armste wijken van Parijs. Het verschil in afkomst kon niet groter zijn met Jacques Brel, geboren in een welgesteld milieu in Schaarbeek. Beiden groeiden uit tot de belangrijkste stemmen van het Franse lied. Hun nummers ontbloten de Franse ziel: romantisch, een tikkeltje impulsief en bovenal nostalgisch.

Beleef een onvergetelijke rit van de bruisende stad ‘Bruxelles’ naar de stad van de liefde ‘Paris’ met de wondermooie songs van Piaf en Brel!

Mireille Vaessen, Martine de Kok en Sam Pasternak ontroerden met Edith! in volle coronaperiode ons publiek tot tranen toe. Dit voorjaar werd Mireille Vaessen uitgeroepen tot winnaar van het Concours De La Chanson - Prix Liesbeth List. Reden genoeg om hen uit te nodigen met dit nieuwe programma. 

 

Standaardprijs: € 14
Vroegboekprijs: € 10