Musical in concert

Centrumharmonie
20 apr
-
21 apr
Data & tickets
 • za 20 apr
  20:15 - 22:30
  Schouwburg
  uitverkocht
 • zo 21 apr
  19:00 - 00:00
  Schouwburg

Een show waarin de ene musicalhit na de andere wordt gebracht door een topcast die hun strepen meer dan verdiend heeft in de musicalwereld. Je beleeft het ene hoogtepunt na het andere uit de bekendste musicals naast topwerken uit het orkestrepertoire.
 

 

Naast gelauwerde musicalsterren als Hans Peter Janssens die te zien was in producties in o.a. West End London en Antwerpen en Deborah De Ridder gekend als Maria in The Sound of Music, wordt er ook ruimte voorzien voor eigen Geels talent, aangevuld met een kinderkoor. Gesteund door het harmonieorkest brengen ze absolute classics uit tot de verbeelding sprekende titels als Les Misérables, Grease, Cats, The Phantom of The Opera, Mamma Mia en The Sound of Music .

 

Het decor, licht, projecties en geluid maken het plaatje compleet. Beleef al je lievelingsmusicals in één wervelend spektakel. Deze Musicals in Concert is door zijn gevarieerde repertoire net even wat anders dan de voorgaande concerten van Centrumharmonie Geel, afwisselend zonder een moment te vervelen.

 

Zowel het artistieke team o.l.v. dirigent Koen Dries, de cast en de muzikanten zijn druk in de weer om van dit concert een professionele en onvergetelijke voorstelling te maken.


Prijs: 18€
Vriendenprijs: 14€