© Pull & Over photographs

RAPIDMAN

wo 18 jan om 20u15 - 21u30
wo 18 jan
20u15 - 21u30

RAPIDMAN is een nieuwe jazzband met topmuzikanten die hun sporen verdienden bij bands als Flat Earth Society, Arno, Nord- mann, Arsenal, Isolde, Soulsister, … De lijst is schier eindeloos. De groepsnaam? Die ver- geet je niet meer eens je de unieke sound van dit vijftal leert kennen; de band is veel meer dan de som van de afzonderlijke delen.

RAPIDMAN is zo’n collectief dat je alle hoe- ken van de kamer kan laten zien zonder de controle te verliezen, en dat je voortdurend laat voelen dat het zindert en knarst. Met knallende energie, zangerige lyriek en catchy melodieën voegt het vijftal de jazztraditie naadloos samen met uiteenlopende invloe- den uit de rock en experimentele elektroni- sche muziek.

De groep laat zich inspireren door analoge soundscapes en wil een vernieuwende fil- mische trance creëren bij de luisteraar, en omschrijft hun sound als “vrijheid, eigenheid, sterke zangerige melodieën onderbouwd door een fantasierijke groove, geboetseerd met wilde, ongedefinieerde en dromerige elektronica.”

Standaardprijs: € 10
Vroegboekprijs: € 8