© LiveComedy

Liefde voor publiek

Sven de Leijer
wo 28 feb om 20u15 - 21u30
wo 28 feb
20u15 - 21u30

Sven de Leijer nodigt zijn publiek uit om zijn liefde voor hen te verklaren! Wordt dat af en toe een tikje gênant? Misschien. Wordt het vooral heel plezant? Zeker!

 

Sven de Leijer groeide van bekendste publieksopwarmer uit tot de vrolijke presentator van programma’s als Hotel Romantiek en Vrede op aarde. Op zijn veertigste vond hij dat het tijd was voor een hobby, maar bij alle pogingen bleef hij op zijn honger zitten. Telkens zat hij met het vervelende gevoel dat er iets ontbrak. Waar was het applaus voor zijn geslaagde vol-au-vent? Waarom was er geen fijn publiek tijdens het lezen? De meeste mensen zouden zich bekeken voelen, voor Sven de Leijer is publiek het zout op de pattaten. Het leven is gewoon niet hetzelfde zonder. De zoektocht naar een hobby werd met overboord gegooid en de goesting om opnieuw de theaters in te trekken des te groter, met deze keer de focus onbeschaamd populistisch op het publiek, de enige constante in zijn leven. 

Na een paar bewogen jaren nodigt Sven zijn publiek uit om zijn liefde voor hen te verklaren. Wordt dat af en toe een tikje gênant? Misschien. Wordt het vooral heel plezant? Zeker!

 

Standaardprijs: € 25
Vroegboekprijs: € 20