© Fokke van der Meulen

Comedy Café Special: Robin Williams Tribute

Fokke van der Meulen e.a.
wo 13 mrt om 20u15 - 21u30
wo 13 mrt
20u15 - 21u30

We doen een eerbetoon aan één van de grappigste mensen op deze planeet: Robin Williams

 

11 augustus 2014 stierf de legendarische Amerikaanse acteur en comedian Robin Williams. Zijn rollen in Good Morning Vietnam, Mrs. Doubtfire en Dead Poets Society zijn legendarisch. Maar ook zijn prestatie als Mork from Ork in Mork & Mindy, de stem van de geest in de Disney klassieker Aladdin en zijn geweldige comedy specials A Night at the Met en Live 2002 zijn onvergetelijk. We doen een eerbetoon aan één van de grappigste mannen op deze planeet.

Fokke van der Meulen, die al eerder tributes deed rond het leven en werk van Bill Hicks en Richard Pryor en met Moppen aan de Toog een hommage bracht aan Tony Bell, gaat het gesprek aan met een aantal comedians die vervolgens elk ook een comedyset spelen.

In samenwerking met Studio Geel vertonen we in de dagen rond deze voorstelling enkele Robin Williams klassiekers op het grote bioscoopscherm. Zowel de titels van de films als de namen van de comedians die zullen aantreden tijdens deze tribute lees je in ons volgende magazine, op onze website en socials.

 

Standaardprijs: € 16
Vroegboekprijs: € 12