© 5to9 Producties

Cools & Zonen

Hans Cools
za 20 apr om 20u15 - 21u30
za 20 apr
20u15 - 21u30

  TIP van onze programmator Roel

Een fenomeen in West-Vlaanderen met alleen maar uitverkochte zalen. Nu brengt zijn tour hem naar de Kempen. Hij was al te gast tijdens ons Comedy Café waar hij alle Gelenaren wist te bekoren met zijn charme en comedy. Eén risico: de kans is groot dat je hem – de ideale schoonzoon – achteraf mee naar huis wil nemen!

 

Hans Cools is de definitie van een West-Vlaming: opgegroeid in een dorp, kleinzoon van boeren en zoon van hardwerkende ouders in een gezin van vier kinderen. Hij ging naar de chiro, speelde voetbal en ja hoor: hij was ook misdienaar. Het liefst van al wilde hij zijn vader opvolgen als schrijnwerker, maar het CLB dacht hier anders over en dus studeerde hij verder en werd hij ingenieur bouwkunde.


Ondertussen heeft hij een vrouw, twee zoontjes en werkt hij al jaren voor een groot internationaal bedrijf. Het moderne leven doet Hans anders kijken naar de wereld waarin hij opgroeide: enerzijds met ontroering, anderzijds met ongeloof. Een wereld waar patatten met vlees nog dagelijkse kost is, je geboortegewicht algemeen gekend is, en het online leven nog onontgonnen terrein is. Schipperend tussen zijn oude en nieuwe leven probeert hij te wikken en wegen wat hij wil meegeven aan zijn eigen zonen.


Hans Cools (31) is dé nieuwe rijzende naam binnen de Vlaamse comedy. (...) Met humor gedoopt in huis-, tuin- en keukenverhalen, met absurde analyses over baby's, gezinnen en wielertoeristen. En dat met een West-Vlaamse tongval. Een nieuw talent, al bij al weinig optredens op de teller, maar als comedian heb je het of niet. Simpel." (VRTNWS)

 

Standaardprijs: € 18
Vroegboekprijs: € 15

 

www.hanscools.be