Erg heel

Stefano Keizers
za 1
december
  • za 1 dec
    20:15 - 21:45
    Schouwburg
    Pauze 20:45

Tijdens het Amsterdams Kleinkunstfestival liet de jonge cabaretier Stefano Keizers complete zalen in verwarring achter en sleepte hij de Wim Sonneveldprijs in de wacht. Nu staat hij in de theaters met zijn eerste avondvullende show, die de gemoederen nog meer zal beroeren. Stefano Keizers ontregelt. In de Nederlandse versie van het tv-programma De Slimste Mens ontpopte hij zich tot een wolf in clownskleren en schopte hij het tot de finale. Maar wie is Stefano Keizers? Waar komt hij vandaan? Wat deed hij in een vorig leven? Ieder antwoord levert nieuwe vragen op. Met een brede grijns danst Keizers over alle grenzen heen. Hij charmeert zijn publiek als een ware entertainer, maar wees gewaarschuwd: in Erg Heel is alles misschien mogelijk, maar niets wat het lijkt. Onze programmator zag Stefano aan het werk met een try-out van deze voorstelling tijdens International Comedy Festival Rotterdam en plaatste de voorstelling meteen in zijn top drie van beste comedyshows die hij ooit zag. Een must-see voor comedyliefhebbers die buiten de hokjes denken!

 

“Erg Heel is het meest indrukwekkende cabaretdebuut in jaren en een van de beste voorstellingen van dit seizoen."*****”(NRC)

“Meesterlijk anti-cabaret. ... Wie wat wil meemaken, spoedt zich naar het theater.” (Trouw)

“Al in de jaren ’90 desoriënteerde Hans Teeuwen zijn publiek door steeds weer een ander masker op te zetten. Recenter was het Micha Wertheim die op een wat meer intellectualistische toon het genre cabaret en met name de authenticiteitsclaims daarvan bevroeg. Toch onderscheidt Keizers zich van hen: hij is in een aantal opzichten nóg radicaler, lijkt verder te gaan waar zij stopten. Dat maakt hem zonder meer een beloftevolle nieuwe maker.” (www.theaterkrant.nl)

Credits

Oorspronkelijk script: Stefano Keizers

Voogd: Jelle Kuiper

Decor en lichtontwerp: Paul Reintjes

Met: Stefano Keizers

Producent: Jelle Kuiper Producties BV