Comedy Café

Erhan Demirci, Amelie Albrecht, Joppe Donckers en Tom Cools
di 15
januari
  • di 15 jan
    20:15 - 22:25
    Café de Werft
    Pauze 21:15
    uitverkocht

Erhan Demirci zoekt na Komt goed! over de aanslagen in Brussel nu uit hoe we met elkaar omgaan. Is dit in West-Vlaanderen anders dan in Limburg? Gedragen wij ons op cafe anders dan op werk? Welke rol spelen we dagelijks? Hoe groot is het verschil van iemand die thuis de brave papa is maar zondag ergens in een stadion de ref uitscheld voor “Voale zwette”. Binnen dit Comedy Café brengt Erhan een try-out van materiaal uit zijn nieuwe avondvullende voorstelling Wa make?

Amelie Albrecht is een straffe jonge dame die nieuw is in de comedy scène. Begin dit jaar wist ze ons te verrassen tijdens onze Open Mic met sterke oneliners en uiterst grappige mindtwists. Enkele toeschouwers vertelden ons dat dit de strafste vrouwelijke comedian was die men in zeer lange tijd had bezig gehoord en wij delen die mening! Tijd dus om Amelie binnen ons Comedy Café in de spotlight te plaatsen.

Ook Joppe Donckers greep zijn kans tijdens onze Open Mic en wist Geel te overtuigen met zijn sappige Kempische songs waarmee hij ons aan bij momenten aan Urbanus deed denken.

Tom Cools voorstellen zou niet meer moeten! Deze Kempenzoon die als MC regelmatig opduikt tijdens onze Open Mic’s en Comedy Café’s is intussen vergroeid met ons meubilair. Ook tijdens deze avond neemt hij de rol van MC op zich.