Rob Kemp's Elvis Dead

Rob Kemp
za 26
januari
  • za 26 jan
    23:00 - 00:00
    Polyzaal de Werft

Rob Kemp neemt je mee op de Delta op en reist via Graceland naar een hut in de achterlanden van Tennessee om daar de cult klassieke horrorfilm Evil Dead 2 te herinterpreteren met de songs van Elvis Presley.

Cult voorstellingen ontstaan op het ogenblik dat de puzzelstukjes van een ogenschijnlijk absurd en tegelijkertijd bizar idee allemaal op hun plaats vallen.

Dit tribute concert is zo’n idee, de ultieme terreur van deze horrorklassieker, de muziek van dé King en de briljante uitvoering door Rob Kemp zijn de puzzelstukjes!

De voorstelling won o.a. twee prijzen op het Leicester Comedy Festival 2017, en niet minder dan vijf prijzen op het Edinburgh Fringe Festival 2017.

Ons publiek verrassen met ‘speciallekes’ daar tekenen we voor. We zijn enorm trots om de instant cult hit van het Leicester Comedy Festival en Edinburgh Festival 2017 exclusief naar Geel te brengen.

 

Geheel in het thema is deze voorstelling te zien als ‘late night’ voorstelling aansluitend op de Johnny Cash tribute I’ve been everywhere van Boys Named Sue. Woon je beide voorstellingen bij, dan betaal je 20 EUR of 15 EUR voor houders van een vriendenpas.

 

“Twisted Genius” ★★★★ Sunday Times

“Very funny” ★★★★★ Beyond The Joke

“Genius” ★★★★ Fest

“Instant Fringe cult classic”★★★★ The List