26 feb
-
27 feb
Data & tickets
 • di 26 feb
  13:45 - 15:05
  Schoolvoorstelling
  Schouwburg
  scholen.dewerft@geel.be
 • di 26 feb
  20:15 - 21:35
  Schouwburg
 • wo 27 feb
  10:00 - 11:20
  Schoolvoorstelling
  Schouwburg
  scholen.dewerft@geel.be

In Cerebro nodigen Matthieu Villatelle en Kurt Demey ons uit om na te denken over onze overtuigingen en waarop we ons vertrouwen bouwen.

Tegelijkertijd ontcijferen ze samen met het publiek onze gedragingen en gewoontes om een meer intuïtievere manier van leven voor te stellen waardoor onze competenties op verschillende domeinen toenemen.

Er zijn tegenwoordig nieuwe mentale technieken die op verschillende gebieden worden ingezet (zoals in de politiek of de marketing) voor manipulatieve doeleinden. Het leren van deze methoden blijft echter nogal vertrouwelijk terwijl hun effecten spectaculair kunnen zijn.

“En als we u nu eens onthullen wat normaal verborgen blijft ?”

Het speciale van Cerebro is dat het mentalisme niet meer in de handen van ‘de mentalist’ op de scène’ blijft. Het zijn de toeschouwers zelf die ermee op een directe manier gaan experimenteren.

Deze interactieve voorstelling neemt je mee in een hart van een wervelwind vol met verassende ervaringen die je nieuwe lichamelijke en geestelijke capaciteiten zal laten ontdekken.

Credits

Met hulp van de Vlaamse Overheid Coproducties: la Villette, l’ECAM Kremlin-Bicêtre Partners: l’Espace Périphérique, l’Hectare Vendôme, le Silo, la Ferme du Buisson, Animakt, Boussy Saint-Antoine, Theater op de Markt

Concept /spel / scenografie : Matthieu Villatelle/Kurt Demey

Regie en medeschrijver : Kurt Demey Muziek : Chkrrr

Creatie licht : Yann Struillou Techniek: Fabien Gruau