Dansproject 18

Dansatelier Impuls
zo 10
maart
  • zo 10 mrt
    19:00
    Schouwburg

Dansproject is een initiatief van enkele choreografen om een podium te creëren voor sterke hedendaagse jongeren danscompagnies uit Vlaanderen, die werken met professionele choreografen.

 

Voortbouwend op het succes van de vorige edities, brengt dit collectief opnieuw een sterk en gevarieerd programma met zes gloednieuwe creaties gedanst door oa Junior Company / Bornem, Cocon / Leuven, Compagnie Arlekino / Antwerpen, Polydans / Kortrijk , deCompagnie / Lier en uiteraard onze eigen Impuls Company uit Geel met een nieuwe choreografie van Natascha Pire.

 

Dansproject is ondertussen uitgegroeid tot een internationaal dansfestival, waarvan alle deelnemende compagnies reeds werden bekroond tot ‘Ambassadeur van de hedendaagse dans in Vlaanderen’.
We zagen andere edities ook al een groepscreatie van Helder Seabra (Ultima Vez, Eastman), een solo van Pol Van den Broek (danser bij Eastman en Ann Van den Broek), creaties van Min Hee Bervoets, Filip Van Huffel,…

 

Door de verscheidenheid aan choreografen, is deze avond steeds zeer boeiend en afwisselend, een ‘must’ voor alle echte dansliefhebbers dus!