Comedy Café

Peter Hens, Tom Cools, Jeroen Verdick en Vincent Voeten
14 mei
20:15
  • di 14 mei
    20:15 - 22:00
    Café de Werft

Comedy groeit en bloeit in de Kempen. Tijd om na twee jaar terug een nieuwe stand van zaken te maken en een podium te bieden aan Dasgieren, het succesvolle collectief van Kempische comedians. Tom Cools, Vincent Voeten, Jeroen Verdick en Peter Hens zullen hun beste Kempische beetje voorzetten!

Na de pauze is het aan Raf Coppens met zijn Verkiezingsshow 2019!

Jeroen Verdick, een twintiger uit Turnhout, in het dagelijks leven een financieel consultant, zette pas in 2016 zijn eerste stappen op een podium. Verdick bewees echter meteen dat Kempenaars meer humor in zich hebben dan hun komisch accent en schopte het nog in zijn maidenjaar tot in de halve finale van Humo's Comedy Cup. De manier waarop hij vol verbazing naar de wereld kijkt en die verwondering ook in zijn comedy-act verwerkt, maakt hem nu al een graag geziene nieuwkomer in het comedymilieu.

 

Peter Hens is een mens. Zo'n enthousiast exemplaar, vol goesting. Een pallieter, met een zorgeloze ziel. Of toch, dat probeert hij te zijn. Als een moderne ontdekkingsreiziger trok Peter de voorbije jaren de wereld rond. Hij keerde terug met een rugzak vol verhalen en een Russisch lief. Om uiteindelijk te belanden op zijn favoriete bestemming, het podium. Peter is een vreemdeling in comedyland, maar pas op want hij heeft een gitaar. En hij drinkt al eens graag een trappist of tien. Wees welkom vrienden, zet u in de ronde en geniet van deze vrolijke jongen uit de Kempen. Uw diepste wens, Peter Hens.

 

Vincent Voeten meldt zich in januari 2016 aan voor de open mic in Café The Joker, de eerste van velen. Al snel ontwikkelt hij een eigen stijl die wordt getypeerd door zwartgallige dan wel absurde oneliners en een gortdroge delivery. De Amerikaanse comedians Mitch Hedberg en Anthony Jeselnik noemt hij steevast als zijn grote voorbeelden. Amper een jaar na zijn debuut schopt hij het tot de finale van de Lunatic Comedy Award. De echte erkenning komt er wanneer hij zich datzelfde jaar in Utrecht tot winnaar kroont van de Comedy Talent Award – de grootste stand-up wedstrijd van Nederland. Of Vincent Voeten ooit gaat doorbreken bij het grote publiek? Daar zijn historici het thans niet over eens.

 

Tom Cools is van Oevel. Tom is al jaren een weerkerend fenomeen binnen onze Comedy Café’s, vaak als MC. Of hij deze avond gaat MC of die taak aan iemand anders overlaat, weet hij nog niet. Daar is zowat alles meegezegd!

 

Na de pauze is het aan Raf Coppens met zijn Verkiezingsshow 2019! Met de verkiezingen van zondag 26 mei 2019 in zicht staan de politieke zenuwen reeds gespannen. Om die spanning tegen te gaan is er HUMOR nodig. VEEL HUMOR Daarom is er de RAF COPPENS VERKIEZINGSSHOW. Hoe efficiënt campagne voeren? Hoe u profileren in de media? Wat denkt de man in de straat ? Transmigranten aan de zee, klimaatspijbelaars, ontslagvergoedingen van politici, de regering barak Michel en Dries Van Langenhove.
 

Raf Coppens
Jeroen Verdick
Tom Cools
Vincent Voeten