Famille Choisie

Carré Curieux
14 jun
-
16 jun
Data & tickets
 • vr 14 jun
  20:15
  Andere (binnen)
 • za 15 jun
  20:15
  Andere (binnen)
 • zo 16 jun
  19:00 - 20:15
  Andere (binnen)

Familie kies je normaal niet zelf, maar de vier artiesten van Carré Curieux kozen wel hun familie. Ze zijn broers voor elkaar en zijn zo familie geworden. ‘Famille Choisie’ gaat over vier circusartiesten die dagelijks samenleven, wroeten aan een project en een eigenzinnige kijk geven op een bijzondere circusgemeenschap. Het resultaat is een grappige, intieme voorstelling die niemand onbewogen laat.

 

Na een collectieve voorstelling in 2008 en vervolgens zes andere in evenveel verschillende stijlen (duo, in theaters, op straat, in kerken ...) waarvan enkelen ook in Geel en in de rest van de Kempen te zien waren, heeft Carré Curieux beslist om terug samen te komen om een ambitieus project in een tent te creëren. In een regie van Titoune Krall, van Cirque Trottola staan de vier originele leden van de compagnie terug op het podium.

 

Elk van de vier artiesten is gespecialiseerd in een discipline: doek, Chinese mast, jongleren met vliegers en ballen, touw, éénwieler, zeepbellen, diabolo en luchtacrobatie. Met ‘Famille Choisie’ slaan ze opnieuw de handen in elkaar voor een ambitieuze circusvoorstelling in een tent. Ze nodigen je uit om binnen te kijken, bij deze vreemde familie in hun vreemd huis.

 

praktisch

locatie


• circustent op plein aan Sportcomplex Meulenberg in Lichtaart
(achter voetbalpleinen Molenkring)
• adres parking: Molenstraat, 2460 Lichtaart