Comedy Café

Kamal, Peter Kluppels en Tom Cools
12 nov
20:15
  • di 12 nov
    20:15 - 22:30
    Café de Werft

Nadat Kamal Kharmach deelnam aan Humo’s Comedy Cup 2014 ging het snel voor deze immer sympathieke en energetische comedian. Op korte tijd zag je hem op tv passeren in De Slimste Mens, Mag ik u kussen, Van Gils en Gasten, De Allesweter, Everbody Happy, De Drie Wijzen en Het Collectief Geheugen. Intussen stampte hij ook nog de Antwerpse comedyclub Lebowski’s uit de grond. Kamal brengt eind ’19 een eindejaarsconference, waarvoor hij tijdens dit Comedy Café komt try-outen.

 

Peter Kluppels is al jaren actief in het Vlaamse comedy landschap. Afkomstig uit Mechelen, woonachtig te Borgerhout en altijd strak in het pak. Hij is verder in gelijke mate: kaal, harig, innemend en afstandelijk. Over zijn finaleplaats in Humo’s Comedy Cup 2017 had deredactie.be het volgende te zeggen: "Peter Kluppels is een totaal ander kaliber. Een lange, magere verschijning die me bij momenten eventjes echo’s liet horen van Wim Helsen. Fysiek, absurd, bevreemdend en intelligent. Een verschijning op het podium…"

 

Tom Cools voorstellen zou niet meer moeten! Deze Kempenzoon, intussen vergroeid met ons meubilair, is de voorbije jaren uitgegroeid tot onze vaste MC. Ook tijdens deze avond neemt hij de rol van MC op zich.

standaardprijs: 15 €

vroegboekprijs: 11 €

 

 

Credits

 © Rik Van Geel (foto Peter Kluppels)