Erover

David Galle
wo 7
maart
  • wo 7 mrt
    20:15 - 21:55
    Schouwburg

Erover, houdt een vinger aan de pols van wat er nu leeft. Waar David Galle vroeger nog een lans brak voor de persoonlijke vrijheid, beseft hij tegenwoordig dat er grenzen zijn. We leven in het vrije Westen. Waar alles kan en alles mag. Alles? Niet echt. Er zijn grenzen. Die zijn wel open, maar niet voor discussie. Je mag veel, maar dat is volledig je eigen verantwoordelijkheid. Volg je nog?

Zoe Bizoe verzorgt het voorprogramma. Zoe Bizoe mixt humor en sensualiteit tot een unieke cocktail. En ze voert u maar wat graag dronken.

over de sauna en de wc...

"Je moet er soms eens over gaan om te zien waar de grens ligt."

David nodigt je uit om samen op zoek te gaan naar waar de grens ligt. Wat is erover? Mis het niet, want dit is dé kans om normaal te worden, een cursus Hoe word ik een bijdragend lid van de samenleving? én een garantie op het wegwerken van je grensoverschrijdend gedrag. Of toch binnen de grenzen van het mogelijke.

David Galle won in 2009 de felbegeerde Comedy Casino Cup op Canvas. Daarnaast was hij onder andere te zien in de zondagavondprogramma's De Kazakkendraaiers en Twee tot de Zesde Macht op één en was hij te zien in Bevergem.

 

Zoe Bizoe verzorgt het voorprogramma. Zoe Bizoe mixt humor en sensualiteit tot een unieke cocktail. En ze voert u maar wat graag dronken.

Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is. Zo ook Zoe Bizoe, al is niet meteen duidelijk wat voor vogel ze eigenlijk is. Een stuntelige flamingo met lange benen? Een kip zonder kop? Of een diva met pauwenstreken? Eén ding is zeker: Zoe geeft zich helemaal bloot. Letterlijk en figuurlijk. In een nooit geziene combinatie van comedy en burlesque stript ze zichzelf verbaal tot in haar hart en teaset ze het publiek met uitdagende choreografie. Hoe minder ze om het lijf heeft, hoe meer ze haar ware veren laat zien: die van de paradijsvogel, geboren om te verleiden met haar passionele paringsdans.


 

Anita Abel
Anita Abel
Je moet er soms eens over gaan om te zien waar de grens ligt.

Credits

David Galle
Tekst & spel: David Galle
Licht & techniek: Dave Werbrouck
Productie & management: BB - Bram Bostyn

Zoe Zizoe:
Tekst & spel: Zoe Blyau
Tekst redactie: Thierry Lepoutre & Bart Vanneste
Regie: Han Coucke
Coaching Dans: Sam Louwyck
Kostuum: Dorien (Dotje) Demuynck
Licht & techniek: Michiel De Clercq
Affichebeeld: Anita Abel
Productie & management: BB - Bram Bostyn