Wereldvrouwendag

Op maandag 8 maart 2021 vieren we Wereldvrouwendag. Onze vrouwelijke programmator verzamelde straffe vrouwelijke artiesten en geeft hen een (virtueel) podium op maandag 08 maart 2021 om 20u. De link blijft gedurende de hele week herbekijkbaar en gaat offline zondag 14 maart 2021 om 24u.

Om deze gratis stream te bekijken, klik je hierboven op de gele knop ‘tickets’ en vul je je gegevens in. Je ontvangt dan een mail met de gegevens die je nodig hebt om de stream te bekijken.

Je kan nog gedurende de hele week (tot en met 14/3) je gratis plaatsje reserveren om de stream uitgesteld te bekijken. We versturen 1 keer per dag de links naar de stream door (dat komt niet automatisch door meteen na je reservering).

Wat mag je verwachten?

  • Elena Peeters brengt al zingend en mijmerend een ode aan haar pasgeboren dochter. We kennen Elena onder andere van Johnyboy waarmee ze in december 2018 onze zaal plat speelde.
  • Lisette Ma Neza noemt zichzelf geheel terecht een poëziemachine én ze brengt voor de gelegenheid een tweekoppige band mee.
  • Annelies Van Hullebusch toont en vertelt ons een frappant, vierdelig verhaal over haar grootvader Alfons, opgehangen aan één foto uit het familiealbum. Annelies speelde in Geel haar Kopfkino FM tijdens de Werft kleurt GEEL 2019.
  • Fien Leysen maakt speciaal voor ons een filmpje over twee bijzondere ontmoetingen, de ene in de bus, de andere tijdens een speeddate avond. Dit manusje-van-alles trakteert ons op haar kwaliteit om een verhaal zowel in taal als in beeld te vatten.
  • Anke Verschueren is de taalkunstenaar die de eer en het genoegen heeft om deze prachtige verzameling aan vrouwelijke artiesten te mogen aankondigen en het geheel aan elkaar te breien.
  • Jade Mintjens heeft zich intussen bewezen als grappige vrouw die een zaal plat krijgt. Lukt het haar ook via een schermpje?

Meld je aan op het bijhorende Facebookevent om op de hoogte te blijven van updates!

Extra: uit de geregistreerde kijkers worden 10 vrouwen geloot die een verwenpakket winnen!

Disclaimer: niet uitsluitend voor een vrouwelijk publiek én we hebben enkele mannen uitgenodigd om het geheel te verwezenlijken, want we zijn natuurlijk niet tégen mannen (dank aan onze technici en muzikanten!)”