Bij ons geen loterij of nog wachten.

Vanaf nu kan je heel ons aanbod voor seizoen 22-23 bekijken en tickets kopen aan vroegboekprijs voor alle voorstellingen. Bovendien kan je zelf je stoeltjes kiezen op het zaalplan als je vóór 20 september bestelt.

Het seizoensmagazine ging deze week naar de post en landt in jullie bussen vandaag of begin volgende week.

 

 

Praktische richtlijnen

Ticketverkoop seizoen 22-23

Je kan reserveren via bovenstaande knoppen of via het programmaoverzicht.

Bij problemen met het ingeven van je online bestelling kan je terecht aan onze balie tijdens onze openingsuren. De balie is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10u00 tot en met 12u00.

Telefonisch zijn we van dinsdag tot vrijdag bereikbaar tussen 10u00 en 12u00 en van 13u30 tot 16u00.  

 

Vroegboekkorting

Bij elke voorstelling vermelden we de ticketprijs en de vroegboekprijs. De vroegboekprijs is geldig tot en met 20 september.  Vanaf 21 september betaal je de standaardprijs. Onze tarieven zijn inclusief BTW.

Een bijkomend voordeel als je vóór 20 september bestelt is dat je tot dan zelf je stoeltjes kan kiezen op het zaalplan. Na 20 september verdwijnt dit voordeel en krijg je automatich de best beschikbare stoeltjes toegewezen.

 

Tegoedbonnen en cadeaucheques

Alle tegoedbonnen en cadeaucheques werden verlengd tot juni 2022. Je kan hiermee ook online betalen. Elke tegoedbon en cadeaucheque draagt een unieke code. Deze kan je ingeven bij betaalmethode door te klikken op 'Gebruik waardebon'. 

Indien je meer dan één tegoedbon of cadeaucheque wil gebruiken bij je bestelling, geef je elke code apart in. Je vult de eerste code in het daarvoor bestemde vakje in en klikt op OK. Daarna klik je opnieuw op 'gebruik waardebon' en geef je de volgende code in. Dit herhaal je tot al je tegoedbonnen en cadeaucheques zijn verwerkt of je bestelling betaald is.

Is het resterende bedrag kleiner dan je kleinste tegoedbon? Geen enkel probleem! Het resterende saldo zal op de unieke code van je tegoedbon of cadeaucheque blijven staan en kan je een volgende keer gebruiken.

 

Cultuurcheques

Indien je met cultuurcheques wil betalen, kan je online je bestelling ingeven en bij betaalmethode kiezen voor betalen aan balie.  Je  kan tijdens de openingsuren van de balie langskomen met je cultuurcheques om af te rekenen. De balie is geopend van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10u00 en 12u00.

 

Vrijetijdspas

De vrijetijdspas biedt de mogelijkheid aan Gelenaren in een moeilijke leefsituatie om via korting deel te nemen aan activiteiten van sport-, cultuur- en jeugddienst van de stad Geel. meer info over de vrijetijdspas krijg je bij Dienst Gelijke Kansen via gelijke.kansen@geel.be. Houders van een vrijetijdspas kunnen tickets kopen bij het cultuurcentrum aan een verminderd tarief (helft van de prijs). Dit kan zowel aan de balie als online.
Om online te bestellen aan vrijetijdspastarief kom je met je vrijetijdspas eenmalig langs aan de balie van het cultuurcentrum. Wij registreren je vrijetijdspas en geven jou een unieke code waarmee je online aan vrijetijdspastarief kan bestellen.

 

Magazine

Het magazine met het aanbod voor seizoen 22-23 ging deze week naar de post en zou normaal gezien volgende week maandag, dinsdag of woensdag bij je in de bus landen. Heb je het begin juni echter niet ontvangen, kan je steeds terecht in het cultuurcentrum tijdens de openingsuren om jouw exemplaar op te pikken. 

 

Opstelling zaal

Vanaf maandag 7 maart gelden in heel Vlaanderen nieuwe regels in de strijd tegen het Coronavirus. Voor de evenementensector betekent dit dat de beperkingen vervallen voor alle evenementen. Mondmaskers en Covid Safe Tickets zijn niet meer verplicht. Indien je je nog niet veilig voelt zonder afstand van anderen staat het je vrij je mondmasker te dragen en/of de avond zelf aan de balie een plaats meer achterin de zaal te vragen waarbij je afstand houdt van de overige toeschouwers. FFP2-mondmaskers worden nog wel aangeraden voor medisch kwetsbare groepen.

 

Ventilatie blijft een hoge prioriteit en de CO2-waarden worden constant gemonitord. Handgels zijn aanwezig op verschillende plaatsen. Ben je ziek of heb je symptomen die kunnen wijzen op Covid-19? Raadpleeg jouw huisarts en blijf thuis.

 

Capaciteit en reserveren

Je kan maximum 10 tickets per voorstelling tegelijkertijd bestellen. Indien je met een grotere groep komt, moet je meerdere bestellingen plaatsen voor dezelfde voorstelling. 

 

Tot binnenkort!

 

Team de Werft