Seizoen 19/20

Beste cultuurliefhebber,

 

Een nieuw seizoen gluurt om de hoek en we willen jullie graag op de hoogte brengen van een aantal nieuwigheden.

 

Zo zal je vanaf dinsdag 16 april merken dat bestellen via de website van CC de Werft nog eenvoudiger wordt. De schermen en het zaalplan van de schouwburg zullen er een beetje anders uitzien dan je gewend bent maar het bestelproces zal zichzelf uitwijzen en jezelf registreren als bezoeker zal nog makkelijker worden. Bovendien kun je vanaf de start van de ticketverkoop voor volgend seizoen online reserveren. Sterker nog, via onze website win je een dag ten opzichte van reserveren aan de balie in de Werft.


De dagvoorstellingen zullen vanaf 29 april om 18u beschikbaar zijn voor reservaties online. Vanaf 30 april om 10u kan je dan terecht aan de balie in de Werft.
De andere voorstellingen zullen vanaf 20 mei om 22u online te reserveren zijn. Vanaf 21 mei om 10u kan je weer aan de balie in de Werft terecht.

 

Ben je niet vertrouwd met online bestellen of wil je even zien hoe eenvoudig dat is dan zijn er in de week van 23 tem 27 april tijdens onze openingsuren in de foyer van de Werft laptops en assistentes ter beschikking om je even voor te doen hoe het moet en aan wie je al je vragen kan stellen. Ook in de bib kan je terecht voor een eventuele oefensessie. Je zal verbaasd zijn hoe eenvoudig het wel is! Bovendien kan je hier een filmpje bekijken dat aantoont hoe makkelijk het zal zijn om bijvoorbeeld de dagvoorstellingen te bestellen.

 

Vanaf volgend seizoen werken we met vroegboekkorting in plaats van vriendentarief. Wie tickets reserveert voor 15 september geniet van een vroegboekkorting die kan oplopen tot 50%. Na 15 september betaal je het gewone tickettarief. Hoe groot de korting is per voorstelling, lees je in de flyer van de dagvoorstellingen en in de nieuwe brochure die binnenkort beschikbaar zijn.

 

Nog een nieuwigheid! Mensen met een vrijetijdspas kunnen vanaf nu ook online bestellen. Hiervoor hoef je 1 keertje langs te komen aan de balie om je geldige vrijetijdspas te laten registreren. Je krijgt dan een unieke code mee die ervoor zorgt dat jij online het vrijetijdspastarief kan aanduiden na het ingeven van deze code.
Ook voor mensen die nog een tegoedbon hebben van de Werft is er goed nieuws. Zij zullen hiervoor een unieke code ontvangen waarmee ze deze kunnen inbrengen online.

 

Ben je een rolstoelgebruiker of heb je specifieke noden die je wil doorgeven bij je bestelling? Dan kan je best even bellen, mailen of langskomen aan de balie. Zo kunnen wij er voor zorgen dat ook jouw bestelde tickets aan alle verwachtingen voldoen zodat je optimaal van de gekozen voorstellingen kunt genieten.

 

Tickets omruilen is vanaf volgend seizoen niet langer mogelijk. We raden je aan om tickets online te reserveren. Een ticket digitaal aangekocht kun je op een veilige manier via www.ticketswap.be te koop aanbieden aan andere kandidaat kopers. Dit is niet mogelijk met niet digitale tickets, aangekocht aan de balie.

 

Heb je nog vragen of opmerkingen? We zullen ze met plezier beantwoorden telefonisch, via email of aan de balie.