Bij de buren

 

Elk seizoen werken we samen met verschillende cultuurcentra in de omgeving. Je kan via de Werft tickets reserveren voor voorstellingen in CC 't Getouw in Mol, CC 't Schaliken in Herentals, CC Zwaneberg in Heist-op-den-Berg en cultuurhuis de Warande in Turnhout. 

Vanaf seizoen 21-22 verandert de werkwijze waarop we deze tickets aanbieden. Je kan de voorstellingen allemaal boeken via onze website (www.dewerft.be/bijdeburen) maar in tegenstelling tot vorige seizoenen zal je rechtstreeks bij het CC waar je de tickets bestelt afrekenen. Je zal ook via hen je tickets toegestuurd krijgen via mail.

Er is maar 1 uitzondering op deze nieuwe regel en dat zijn de familievoorstellingen in CC 't Getouw in Mol en cultuurhuis de Warande in Turnhout. Tickets voor deze voorstellingen zullen nog steeds via ons gereserveerd, betaald en verzonden worden zoals vorige seizoenen. 

Dit brengt een aantal praktische veranderingen met zich mee wanneer je jouw seizoenstickets besteld bij de Werft. Je kan het makkelijkst eerst alle voorstellingen die in de Werft plaatsvinden bestellen en afrekenen gecombineerd met eventueel de familievoorstellingen in CC 't Getouw en cultuurhuis de Warande. 

Wanneer deze bestelling is afgerond en betaald, kan je via de link www.dewerft.be/bijdeburen de voorstellingen van de andere cultuurcentra en/of andere genres dan familie in CC 't Getouw in Mol selecteren en betalen. 

Hou er ook rekening mee dat de startdatum van de ticketverkoop zal verschillen per cultuurcentrum. 

Om het jullie alvast wat makkelijker te maken, vind je hieronder een overzicht van de verschillende startdata:

  • CC Zwaneberg: 5 juli 2021
  • CC 't Getouw: 27 augustus 2021 om 9u30 - BEHALVE voor de familievoorstellingen. Zij gaan via de Werft op 26 augustus 2021 om 19u al in verkoop.
  • Cultuurhuis de Warande: de familievoorstellingen gaan via de Werft op 26 augustus 2021 om 19u al in verkoop.
  • CC 't Schaliken: startdatum wordt later meegedeeld