TARMAC ZERO ONE

Precies vijf jaar geleden cureerde Tarmac de tentoonstelling Tarmac Zero met bevriende kunstenaars uit binnen- en buitenland. Het waren schilders, beeldhouwers en keramisten die allemaal sterke vertellers zijn. Kunstenaars met een verhaal. De tentoonstelling was een enorm succes. 
We vroegen hen nu een vervolg te maken op die groepstentoonstelling, dat doen ze onder de voor de hand liggende titel Tarmac Zero One. Ze maakten een gevarieerde selectie van kunstenaars die al deelnamen aan de vorige editie in combinatie met nieuwe namen. Naar goede traditie wordt de opening met de hulp van Theater Stap een écht feest.

Openingsuren

Van zaterdag 3 februari tot en met zondag 14 april 2024
Elke vrijdag, zaterdag en zondag van 10u00 tot 17u00

Prijs: 1 €
UITPas met kansentarief: 0.20 €

Kunst, Koffie en Koeken

Geniet van een rondleiding door een deskundige gids en praat na met een koffie en koffiekoek. 
Hieronder kan je jouw tickets reserveren op je dag naar voorkeur.

Vraag het aan de gids

Op zondag 11, 18 en 25 februari en 3, 10 en 17 maart kan je tussen 14u00 en 16u00 met al je vragen terecht bij de gids van dienst. Reserveren is niet nodig. 

Rondleidingen op aanvraag

Wil je de tentoonstelling graag alleen, in groep of in schoolverband onder begeleiding van een gids bezoeken? Stuur een mailtje naar info.dewerft@geel.be t.a.v. Sofie Alen en geef je voorkeurmoment voor de rondleiding door. Van zodra we een beschikbare gids hebben gevonden, sturen we je alle nodige info door.