Kunstendag voor Kinderen

 

Na het succes van de Kunstendag voor Kinderen in CC de Werft in Geel in 2019, slaan verschillende partners uit stad Geel opnieuw de handen in elkaar voor een fantastische editie in 2020.

Van 13u tot 17u zullen er in cultuurcentrum de Werft en de daarnaastgelegen Waai verschillende activiteiten worden aangeboden op maat van kinderen/gezinnen. Meld je aan als geïnteresseerde voor het facebookevenement en blijf op de hoogte van het programma. Hieronder kan je doorklikken op de activiteiten om jouw plaatsen te reserveren.

.

 

Let op:

  • Waar verwachten we welke begeleiding:
    • Bij de theater- en muziekvoorstellingen verwachten wij dat er een volwassene is die de ingeschreven kinderen begeleidt. Je koopt dus voor jezelf als volwassene ook een kaartje.
    • Bij de 'workshop tie dye' is dat niet nodig. De kinderen gaan hier zelfstandig aan de slag. De (groot)ouders kunnen dan kiezen om naar de 'ouderopvang' te gaan waar ze de tijd van hun leven zullen beleven, of intussen iets te gaan drinken in het cultuurcafé.
    • Bij de 'ridderlijke spelnamiddag' is de aanwezigheid van de ouders afhankelijk van de leeftijd en zelfredzaamheid van de kinderen. Heb je jonge of aanhankelijke (klein)kinderen, reserveer dan voor jezelf ook een volwassen plaatsje bij die spelnamiddag.
  • Kijk goed na waar jouw activiteit doorgaat: in het cultuurcentrum of in De Waai? Dat vind je terug op onze website en op je ticket. De twee locaties zijn naast elkaar gelegen, dus dat is alvast handig. Maar we willen vermijden dat publiek opduikt waar het niet hoeft te zijn, zodat we het voor iedereen zo veilig mogelijk kunnen houden.
  • Op elke locatie is het dragen van een mondmasker verplicht vanaf 12 jaar.