Niet alleen kijken we samen met tal van artiesten en ons fantastische publiek reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen 2024-2025, er is meer: de Werft FEEST! Volgend seizoen viert de Werft haar dertigste verjaardag. Het seizoen zal op verschillende manieren in het teken staan van deze bijzondere verjaardag. Niet alleen zijn er speciale voorstellingen en projecten in het kader van dit dertigjarig bestaan, ook keren een flink aantal projecten, artiesten en gezelschappen terug die de voorbije dertig jaar gekleurd hebben. Met een welgemeende knipoog dus, de Werft kleurt al dertig jaar Geel! 

De verjaardag wordt het hele seizoen door groots gevierd, maar op zaterdag 28 september geven we er een extra lap op met het grote “30 jaar de Werft” concert. Artiesten met een Geelse link, die wonen of afkomstig zijn uit Geel, werken samen vanuit verschillende genres, bundelen hun krachten samen en brengen een concert dat in het teken staat van muziek uit 1994. Wat sowieso een muzikaal grand cru jaar was. 

De muzikale leiding ligt in handen van Hans Mullens die het trio Kameel dat hij vormt met Patrick Steenaerts (o.a. Yevgueni) en Geert Roelofs (o.a. Barbara Dex) voor de gelegenheid aanvult met Joppe Bestevaar (Brussels Jazz Orchestra) en David Poltrock (o.a. De Mens).

De vocalen zijn voor rekening van Lotte Stevens (o.a. Mega Mindy, Jeanne d’Arc musical, Red Star Line musical), Jasper Erkens, Martine Dams en Cas Vandecruys. En wie weet duikt er hier of daar nog een verrassingsgast op.