Hans Mullens nodigt uit

Hans Mullens is al meer dan dertig jaar professioneel muzikant, componist, arrangeur en sounddesigner. Hij componeerde voor tal van nationale en internationale tv-commercials, filmprojecten, documentaires en televisieseries waaronder Matroesjka’s en Undercover. Als muzikant toerde Hans de wereld rond met bands als Buscemi en Arsenal. Momenteel maakt hij experimentele jazzmuziek met Kameel. Met Michelino Bisceglia vormt hij het band- en componistenduo Svínhunder een experimenteel speelveld voor piano, een al dan niet akoestische baslijn, sound design en electronics. Het resultaat daarvan was te horen op de soundtrack van Thieves of the Wood (De Bende van Jan de Lichte).

Hans tekent voor deze Nodigt uit. Zijn gasten zijn Kameel (Geert Roelofs, Patrick Steenaerts), Svinhunder (Michelino Bisceglia, Eric Engels, Geert Roelofs), Galina (Mauro Pawlowski, Lies Steppe, Geert Roellofs, David Poltrock), Vermin Twins (Lotte Vanhamel en Micha Volders) en Julien Tassin – Patrick Steenaerts duo.

Afterparty

Na de voorstelling is er een afterparty in cultuurcafé El Corazon met niemand minder dan Tom Goelen alias DJ Grrroovy Ghoulie. Meer dan acht jaar presenteerde hij de Roots Dynamite Radioshow op Geel FM, samen met DJ BigTone. Met laatstgenoemde stelde hij ook een 10" compilatie samen voor het Antwerpse Stoffige Vingers Label.

Bestel je tickets voor de ganse avond via onderstaande knop of via de ticketknop bij de artiesten. 

Events in dit thema